Відомий український режисер поставив в один ряд Наталію Могилевську і Ані Лорак: за роботу з ними соромно

Режисер Герман Ненов назвав імена співачок, за роботу з якими йому соромно. Чому чоловік не хоче пригадувати співробітництво з Наталією Могилевською та Ані Лорак? "Один Факт" розповість детальніше.

Український режисер Герман Ненов співпрацював з багатьма відомими артистами. Однак не кожна робота принесла йому задоволення.

Днями Ненов зізнався, що в списку його численних партнерів були дві жіночки, за роботу з якими й досі соромно. В немилість до режисера потрапили Ані Лорак і… Наталія Могилевська. Що саме зробили українки, що розчарували самого Германа Ненова?

Ані Лорак

Співпраця з Ані Лорак принесла режисеру Герману Ненову повне розчарування. Справа в тому, що постановку для нового шоу співачки він робив вже в той момент, коли Кароліна жила в росії.

Режисер Герман Ненов розповів, чому співпраця із Ані Лорак йому не до вподоби
Режисер Герман Ненов розповів, чому співпраця із Ані Лорак йому не до вподоби

Незважаючи на це Герман продовжував спілкуватися з артисткою. Тим паче, що вона завжди дуже добре висловлювалася про Україну. Після початку повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року сталася ситуація, коли громадська позиція і дії Кароліни стали йти врозріз з її словами. Тобто, казала вона все красиво — і про любов до України, і про те, що сама вона є жертвою обставин. І взагалі, що планує повертатись на український ринок.

Герман Ненов пригадав, що на той момент дійсно відбувалось певне повернення Лорак в український медіапростір. Пісні артистки крутили по багатьох радіостанціях, Кароліна давала концерти в різних містах України.

Герман Ненов розповів, чим його розчарувала Ані Лорак
Герман Ненов розповів, чим його розчарувала Ані Лорак

Її поведінка після початку повномасштабного вторгнення сильно розчарувала режисера Ненова. Лорак вирішила залишитись в Москві і працювати в лавах країни, що знущається над її Батьківщиною.

Я розчарований, що зараз вона так себе поводить – наголосив режисер.

Наталія Могилевська

Ще одне розчарування Германа Ненова — це українська виконавиця Наталія Могилевська.

Здавалось би — з нею взагалі проблем не може бути. Адже Наталка і захисникам допомагає, і патріотичну позицію висловлює завжди чітко та ясно, і волонтерством займається, і пісні співає на рідній українській мові. Що ж саме в поведінці Могилевської не сподобалося Ненову?

Герман Ненов розчарований в співпраці із Наталією Могилевською
Герман Ненов розчарований в співпраці із Наталією Могилевською

Режисер пригадав, як в 2017 році співпрацював з Наталкою Могилевською на премії M1 Music Awards. Головною ідеєю в постановці нового номера була 3D голограма. Явище, треба відзначити – нове і незнайоме для українського шоу-бізнесу. Майже ніхто з артистів не знав, як саме з цим працювати. В підсумку голограма просто впала на сцені. А на додачу в Наталки Могилевської неочікувано вимкнувся звук.

Роботу із Могилевською Герман Ненов назвав “супер провальною” і зараз не хоче її згадувати взагалі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?