Густа та кучерява шевелюра: 74-річний Михайло Поплавський показав, як виглядав у молодості – чоловік-красень

Михайло Поплавський поділився архівними фото з молодості та розповів, як йому вдається так гарно виглядати - все дуже просто, але мало хто це робить.

Михайлу Поплавському наразі 74 роки. Попри свій вік, ректор київського університету та український співак продовжує вести активний спосіб життя і регулярно виступає на сцені. Його виступи часто супроводжуються запальними танцями разом зі студентками.

Незважаючи на свій вік, Поплавський активно використовує соціальні мережі. Наприклад, його Instagram має понад вісім мільйонів підписників. Однак архівні фотографії з’являються у його профілі не так часто. Та все ж, час від часу він ділиться з шанувальниками рідкісними кадрами, що радують його прихильників.

Михайло Поплавський показав, як виглядав у молодості до популярності
Михайло Поплавський показав, як виглядав у молодості до популярності

У  мережі з’явилося фото артиста з його другою дружиною, Людмилою, яка навчалася на бібліотечному факультеті інституту культури. Колись вони познайомилися на дискотеці, але їхній шлюб завершився розлученням у 2009 році. У цьому шлюбі, в 1982 році, у Михайла та Людмили народився син Олександр.

Головний співочий ректор України завжди мріяв про творчість, але не знав, з чого почати, і боявся виділятися серед односельчан. Проте, одного разу він прийняв рішення поїхати до Києва і вступити до університету культури. Його дружина не підтримала цю ідею, тому Поплавський розлучився з нею через рік після весілля і поїхав до столиці, де почав свій шлях до творчого успіху.

Михайло Поплавський показав, як виглядав у молодості до популярності
Михайло Поплавський показав, як виглядав у молодості до популярності

На знімках, які зроблені в молодості, він демонструє свою чудову фізичну форму та розповідає про те, як він дбає про своє здоров’я та довголіття. Поплавський розкриває свій секрет довголіття, який полягає в особливому способі харчування та активному способі життя.

Щоб зберегти чоловічу силу якнайдовше, він віддає перевагу натуральним продуктам і уникне споживання шкідливих речовин. Серед його обраного раціону – свіже сало, бичачі яйця, овочі та фрукти. Варто зазначити, що він уникає споживання картоплі, хліба та спиртних напоїв, за винятком невеликої кількості коньяку.

Окрім правильного харчування, Михайло Михайлович вважає, що важливо отримувати достатньо сну та уникати перенавантажень.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?