Ще трьох рочків немає, а в нього вже Феррарі: “Холостяк” Микита Добринін подарував сину від Квіткової машину

Ведучий Микита Добринін встигає не лише творчими проектами займатись, але й вільний час із маленьким сином проводити. Днями татусь показав першу машину, яку подарував 2-річному нащадку.

Маленький син ведучого Микити Добриніна та блогерки Даші Квіткової отримав від татуся в подарунок свою першу машину. Батько показав, як 2-річний малюк вправно сидить за кермом блакитної автівки і швидко їде по трасі вперед, трохи збиваючись з прямого курсу.
Звісно ж, машина виявилась іграшковою, але для маленького водія вона виявилась в самий раз. Лев здивував своїми водійськими вміннями і зіркового батька, і численних користувачів соціальних мереж.

Микита Добринін подарував маленькому сину першу машину
Микита Добринін подарував маленькому сину першу машину

Після покатушок на новій тачці хлопчик, якому, до речі, 13 липня виповниться 3 рочки — пішов із татком на прогулянку. Микита Добринін часто проводить час із сином. Минулого разу він відвів малюка до барбершопу, покатав хлопчика в ліфті. Цього ж разу їхня прогулянка відбувалась на зелених вулицях Києва. Татусь із сином знайшли зручне місце посеред газону та прямісінько на нього і всілись — щоб зробити родинне селфі. Хлопці щиро посміхались на камеру і по їхнім посмішкам відразу стало зрозуміло – вони щасливі.

Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками 13 липня 2021 року. В блогерки і телеведучого народився хлопчик, якого назвали Левом. На момент народження первістка Даша із Микитою вже рік перебували в офіційних відносинах.

Микита Добринін добре спілкується із сином від Даші Квіткової
Микита Добринін добре спілкується із сином від Даші Квіткової

Про розлучення пари стало відомо в 2023 році. За словами Микити Добриніна — причиною розставання стало те, що в пари не співпадають цілі життя. Рішення про розлучення подружжя ухвалило спільно. Втім, заради маленького сина Добринін та Квіткова зберегли доброзичливі стосунки і давіть разом обирали дитячий садочок для малюка Лева.

Микита Добринін пішов на прогулянку із маленьким сином
Микита Добринін пішов на прогулянку із маленьким сином

Даша Квіткова раніше розповідала, що проблеми в стосунках із Добриніним почались ще до початку повномасштабного вторгнення. Першою про розлучення заговорила саме вона, а чоловік погодився розірвати стосунки та розпочати нове життя окремо один від одного.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.