Ще трьох рочків немає, а в нього вже Феррарі: “Холостяк” Микита Добринін подарував сину від Квіткової машину

Ведучий Микита Добринін встигає не лише творчими проектами займатись, але й вільний час із маленьким сином проводити. Днями татусь показав першу машину, яку подарував 2-річному нащадку.

Маленький син ведучого Микити Добриніна та блогерки Даші Квіткової отримав від татуся в подарунок свою першу машину. Батько показав, як 2-річний малюк вправно сидить за кермом блакитної автівки і швидко їде по трасі вперед, трохи збиваючись з прямого курсу.
Звісно ж, машина виявилась іграшковою, але для маленького водія вона виявилась в самий раз. Лев здивував своїми водійськими вміннями і зіркового батька, і численних користувачів соціальних мереж.

Микита Добринін подарував маленькому сину першу машину
Микита Добринін подарував маленькому сину першу машину

Після покатушок на новій тачці хлопчик, якому, до речі, 13 липня виповниться 3 рочки — пішов із татком на прогулянку. Микита Добринін часто проводить час із сином. Минулого разу він відвів малюка до барбершопу, покатав хлопчика в ліфті. Цього ж разу їхня прогулянка відбувалась на зелених вулицях Києва. Татусь із сином знайшли зручне місце посеред газону та прямісінько на нього і всілись — щоб зробити родинне селфі. Хлопці щиро посміхались на камеру і по їхнім посмішкам відразу стало зрозуміло – вони щасливі.

Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками 13 липня 2021 року. В блогерки і телеведучого народився хлопчик, якого назвали Левом. На момент народження первістка Даша із Микитою вже рік перебували в офіційних відносинах.

Микита Добринін добре спілкується із сином від Даші Квіткової
Микита Добринін добре спілкується із сином від Даші Квіткової

Про розлучення пари стало відомо в 2023 році. За словами Микити Добриніна — причиною розставання стало те, що в пари не співпадають цілі життя. Рішення про розлучення подружжя ухвалило спільно. Втім, заради маленького сина Добринін та Квіткова зберегли доброзичливі стосунки і давіть разом обирали дитячий садочок для малюка Лева.

Микита Добринін пішов на прогулянку із маленьким сином
Микита Добринін пішов на прогулянку із маленьким сином

Даша Квіткова раніше розповідала, що проблеми в стосунках із Добриніним почались ще до початку повномасштабного вторгнення. Першою про розлучення заговорила саме вона, а чоловік погодився розірвати стосунки та розпочати нове життя окремо один від одного.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?