“Плановий техогляд”: Володимир Остапчук замилував першими фото майбутньої дитини. Маля дечому вже навчилося

Декілька днів тому 39-річний ведучий Володимир Остапчук повідомив радісну звістку. Його дружина Катя Полтавська знаходиться при надії. Майбутній батько поділився першим фото дитини зі скринінгу.

Шоумен Володимир Остапчук нещодавно розповів про те, що невдовзі стане батьком втретє. Його обраниця, 24-річна журналістка Катерина Полтавська вагітна первістком. Ведучий оприлюднив у своєму акаунті Instagram зворушливе відео, на якому Катя постає в обтислій міні сукні, крізь яку вже добре помітно великий животик.

Зараз і Остапчук, і Полтавська активно діляться подробицями життя в очікуванні немовляти. Наприклад, майбутній батько в Stories показав… першу світлину своєї дитини, яка ще не народилася. У короткому відеоролику помітно кабінет скринінгу для вагітних жінок. На великому екрані, що висить на стіні, можна побачити розмите зображення дитини.

Володимир Остапчук показав перше фото майбутньої дитини
Володимир Остапчук показав перше фото майбутньої дитини

Півтора місяці тому дивлюся на маля. Плановий техогляд – підписав світлину Остапчук

У ролику помітно й самого шоумена. Володимир щасливо посміхається, знаходячись на хвилі емоцій від першого знайомства із рідною дитиною. Остапчук розповів і про думку дружини Катерини щодо його щирої посмішки. Мовляв, вона вважає, що чоловік так радіє, бо… не він сам виношує немовля.

На наступному фото зі скринінгу ведучий продемонстрував і перші вміння майбутньої дитини:

Наша дитина сіла ще в животі. Час вчити літери – з гумором прокоментував він побачене

Стать малюка щасливі батьки поки що тримають в таємниці. Однак Катерина Полтавська нещодавно зізналась, що малюк вже почав штовхатися у маминому животику. Перші поштовхи жінка відчула десь на 16.5 тижні. Як зазначила Полтавська, для першої вагітності це – доволі рано.

Володимир Остапчук показав майбутню дитину
Володимир Остапчук показав майбутню дитину

Також майбутня мама повідомила, що під час першого триместру трохи схудла. Ще на самому початку вагітності її вага становила 54 кг. Потім вона схудла і стала важити 50.5 кг. Зараз же вага дружини Остапчука становить 52.5 кг.

Володимир Остапчук розповів, що вони з Полтавською поки що не знають, хто в них народиться – хлопчик чи дівчинка. Але назвав точний строк вагітності: 5 місяців.

Володимир Остапчук анонсував гендер-паті
Володимир Остапчук анонсував гендер-паті

Також шоумен повідомив, що в них з дружиною вже є обидва варіанти імен – для хлопчика і дівчинки. Але розповідати, як саме хочуть назвати дитину – не став. Крім того, майбутній батько анонсував гендер паті, яке вони проведуть незабаром.

Нові статті

Схожі статті

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?