“Це був останній раз”: Андрій Данилко вперше розповів, у яких стосунках перебуває з Софією Ротару

Шоумен Андрій Данилко вперше висловився щодо своєї колеги Софії Ротару та розповів, чи підтримують вони дружні стосунки та про що була їхня остання розмова?

Андрій Данилко здобув популярність під сценічним ім’ям Вєрка Сердючка розповів про свій контакт із Софією Ротару, шоумен поділився деталями останньої розмови з відомою співачкою.

Згідно з його словами, останній раз вони спілкувалися телефоном у січні 2023 року, під час святкування Нового року, коли в країні відбувалися інтенсивні бомбардування. Це була незвична ситуація, адже сама Ротару вперше ініціювала телефонний дзвінок. Данилко пригадав, що їхня розмова була дуже особистою і людяною. Співачка тоді розповідала, що вона перебувала в підземній парковці і її настрій був надзвичайно поганим. Данилко привітав її з Новим роком, і це стало останнім їхнім спілкуванням.

Андрій Данилко розповів, які відносини підтримує з Софією Ротару
Андрій Данилко розповів, які відносини підтримує з Софією Ротару

Незважаючи на те, що Андрій час від часу надсилає їй позитивні картинки для підтримки, їхній контакт залишився обмеженим і не став регулярним. Також артист згадував, що не зустрічався зі співачкою особисто і прокоментував її публічну позицію щодо повномасштабного вторгнення в Україні.

Шоумен висловив думку, що людські характери і реакції можуть бути дуже різними, і це абсолютно природно. В його уявленні, кожна людина має право на власні почуття і думки, а також на можливість проявляти свою невпевненість або невміння висловлюватися у певних ситуаціях. Він акцентує, що не є суддею для інших і розуміє, що люди мають різний досвід і переживання.

Андрій Данилко розповів, які відносини підтримує з Софією Ротару
Андрій Данилко розповів, які відносини підтримує з Софією Ротару

Нагадаємо, що Андрій Данилко також піддавався хейту та нещодавно поділився реакцією на критику, що стосується використання російських пісень на його концертах. Артист пояснив, що для нього російська мова є простою і зрозумілою формою комунікації, і вважає, що перехід на українську мову у його репертуарі має бути поступовим процесом. Він висловив переконання, що переклад його хітів на українську може суттєво змінити їх звучання і сенс, оскільки пісні можуть втратити свою первісну емоційну навантаженість та значення.

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.