“Дійшли до дна”: комік Юрій Ткач опинився на межі розлучення з дружиною – слідом за кумою Катериною Кухар

Юрія Ткача завжди ми бачимо веселим сім'янином, але насправді це все лише картинка - комік зізнався, які проблеми мав у стосунках із дружиною та як мало не розлучились.

Відомий український гуморист і актор Юрій Ткач вирішив повінчатися з дружиною Вікторією після десятирічного шлюбу. Він також вперше поділився інформацією про труднощі у своїх стосунках.

Комік зазначив, що, як і в багатьох родинах, у їхньому шлюбі трапляються конфлікти. Однак нещодавно вони стикнулися з особливими складнощами, які призвели до накопичення проблем та запитань один до одного. Ткач охарактеризував цю кризу як період, коли вони “дійшли до дна”. Незважаючи на це, він підкреслив, що мова про розлучення не йшла, і пара змогла знайти шлях до вирішення всіх негараздів.

Юрій Ткач розповів про кризу, яку мав у шлюбі з дружиною. Фото з Instagram @yuriy_tkach
Юрій Ткач розповів про кризу, яку мав у шлюбі з дружиною. Фото з Instagram @yuriy_tkach

Він також зауважив, що в кожній родині є свої труднощі та моменти криз, через які вони проходять. Ткач не вважає, що їхня ситуація була критичною, адже до розлучення справа не дійшла. Проблеми і нерозуміння накопичувалися, але він акцентував на важливості їх вирішення та збереження стосунків. Для цього, на думку актора, дуже корисні психотерапія, духовні практики та медитація, які допомагають у подоланні складнощів.

Подружжя вирішило відзначити десятирічний ювілей свого шлюбу вінчанням, але конкретну дату для цієї події ще не визначили. Вони сподіваються, що їм дадуть знак, яке це число має бути. Ткач вважає, що вінчання – це сакральний момент, тому на церемонії буде присутня лише невелика кількість гостей.

Юрій Ткач розповів про кризу, яку мав у шлюбі з дружиною. Фото з Instagram @yuriy_tkach
Юрій Ткач розповів про кризу, яку мав у шлюбі з дружиною. Фото з Instagram @yuriy_tkach

Історія знайомства Юрія та Вікторії розпочалася на ювілеї батька гумориста, але тоді між ними не виникло жодної особливої взаємодії. Через чотири роки їхнє шляхи знову перетнулися на концерті матері Ткача, де він усвідомив, що знайшов справжнє кохання. Вже за рік Юрій зробив пропозицію Вікторії, і вона охоче погодилася стати його дружиною. У подружжя росте донька Єлизавета.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?