“Я була груба і з чоботами з діркою”: Тіна Кароль розповіла, через що провалила кастинг до жіночого гурту

Зараз Тіна Кароль є найпопулярнішою співачкою в Україні та в світі, але д цей успіх не прийшов до співачки одразу - поп-діва пригадала невдалу спробу кастингу до жіночого гурту.

Українська співачка Тіна Кароль вперше поділилася історією, як у молодості їй відмовили у можливості стати частиною дівочого колективу. Цей випадок стався, коли їй було приблизно 17-18 років. На одному з проєктів, присвячених її життю та творчості, артистка пригадала, що на той момент вона вже мешкала в Києві і чітко усвідомлювала, що повинна стати незалежною. Вона вирішила, що більше не буде покладатися на фінансову допомогу батьків.

У цей період Тіна почала активно роздумувати над тим, як знайти своє місце на сцені. Вирішивши самостійно заробляти на життя, вона зосередилася на розвитку своєї кар’єри, прагнучи самостійно забезпечувати себе.

Тіна Кароль пригадала, як не пройшла кастинг до жіночого гурту
Тіна Кароль пригадала, як не пройшла кастинг до жіночого гурту

Тіна Кароль активно шукала можливості заробітку, беручи участь у різних кастингах. Одним із таких кастингів став відбір до престижного жіночого вокального колективу. Під час цього відбору вона зустрілася з Оленою Омаргалієвою та Пауліною, ще двома учасницями, з якими їй довелося змагатися.

На той момент Тіна почувалася невпевнено, адже мала надмірну вагу для своїх стандартів – 67 кг. Коли вона пройшла перший етап кастингу, її запросили до студії, щоб вона разом з іншими виконала пісню “Чом ти не прийшов”.

Тіна Кароль пригадала, як не пройшла кастинг до жіночого гурту
Тіна Кароль пригадала, як не пройшла кастинг до жіночого гурту

У той період у зірки були чоботи з діркою на підошві, оскільки вона не могла дозволити собі нові. На вулиці лив сильний дощ, і вона, йдучи під зливами, відчула, як у неї захрипло горло. Коли вона прийшла на студію, їй було важко утримати свою частину. В результаті її не взяли до гурту, чим співачка дуже засмутилась, адже це була одна з перших її великих поразок у шоу-бізнесі.

Зрештою, колектив, про який йшлося, так і не було створено Цей випадок дав Тіні важливий урок: вона зрозуміла, що для досягнення успіху необхідно добре підготуватися. Тому, з того часу, вона вирішила, що потрібно серйозно ставитися до кожного етапу своєї кар’єри, адже саме підготовка є запорукою досягнення поставлених цілей.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?