Не лише акторка, як думають всі: 29-річна Анна Кошмал разом із чоловіком не тільки дітей роблять, а й бізнес

Анна Кошмал реалізовується не лише в материнстві, але й у кар'єрі - акторка має бізнес, який відкрила разом із чоловіком, обличчя якого приховує.

Анна Кошмал разом із чоловіком успішно розвиває свій бізнес у сфері натуральної косметики, незважаючи на складні обставини, що виникли внаслідок повномасштабного вторгнення. За словами акторки, їхня команда працювала над створенням бренду протягом приблизно пів року до початку вторгнення. Вони мали намір відкрити магазин наприкінці лютого 2022 року, але початок війни призвів до невизначеності, і багато питань залишалися без відповідей, зокрема, чи потрібен їхній продукт в таких умовах.

Проте, зрозумівши, що вони втратили попередню роботу та не знали, коли відновиться їхнє кіновиробництво, пара прийняла рішення все ж відкрити бізнес. Анна зазначила, що планували масштабне відкриття магазину, де мали представити натуральні засоби українського виробництва для догляду за шкірою.

Вагітна Анна Кошмал розповіла про бізнес, який відкрила з чоловіком
Вагітна Анна Кошмал розповіла про бізнес, який відкрила з чоловіком

Протягом кількох місяців вони з чоловіком зібрали найякісніші компоненти для продукції та навіть почали створювати власну лінійку базових засобів.

Асортимент магазину включає креми для обличчя, рук і тіла, мило, шампуні, гелі для вмивання та інші продукти, які здатні дбати про шкіру та волосся споживачів. Початкові плани на відкриття були амбіційними та пара змогла адаптуватися до нових реалій і продовжує розвивати свій бізнес у непростий час.

Вагітна Анна Кошмал розповіла про бізнес, який відкрила з чоловіком
Вагітна Анна Кошмал розповіла про бізнес, який відкрила з чоловіком

Кошмал заснувала косметичний бренд, який отримав назву “Plantanna.store”. У його асортимент входять різноманітні засоби для догляду за обличчям, волоссям та тілом. Нещодавно Анна вирішила розширити пропозицію, додавши до неї патріотичні футболки та натуральні ароматичні свічки. Цей крок свідчить про бажання поєднувати естетику та функціональність, а також підтримувати патріотичний дух.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.