Вона могла мати 3 дітей: чому Катерина Кухар не народила дитину у першому шлюбі – “У мене була депресія”

Прима-балерина Катерина Кухар має за плечима два шлюбі та двох дітей від двох чоловіків, але насправді могла б бути багатодітною мамою - що сталося?

Не всі знають, що шлюб з Олександром Стояновим є другим для балерини Катерини Кухар. Насправді вона пережила тяжкий період у своєму житті. Кухар ледь не загинула в аварії, але на цьому її непрості життєві випробування не закінчилися.

Перед тим, як вийти заміж за Стоянова, Кухар вже мала досвід шлюбу. У молодому віці вона стала дружиною, проте це призвело до трагічних наслідків. Балерина завагітніла дівчинкою, однак на пізніх термінах вагітності, через серйозні ускладнення, вона втратила дитину. Ця трагедія супроводжувалася жахливими переживаннями: у Кухар не відкрилися легені, і їй довелося пройти через важкий період реабілітації.

Катерина Кухар розповіла, як втратила дитину від першого шлюбу
Катерина Кухар розповіла, як втратила дитину від першого шлюбу

Після переведення до палати, вона опинилася поруч з жінками, які пережили схожу втрату. Катерина зізналася, що одне з найважчих випробувань – це чути дитячі крики в той момент, коли вона сама пережила таку страшну втрату.

Катерина опинилася у глибокій депресії, яка позбавила її бажання спілкуватися з оточуючими. Вона відчула, що втратила сенс свого існування. Незважаючи на всі спроби, ні підтримка близьких, ні прийом антидепресантів, ані снодійні препарати не приносили полегшення. Катерина не могла заснути, її єдиним бажанням було лежати та плакати.

Катерина Кухар розповіла, як втратила дитину від першого шлюбу
Катерина Кухар розповіла, як втратила дитину від першого шлюбу

Ситуація залишалася б без змін, якби не педагог Катерини, яка вирішила втрутитися. Ця жінка виявила рішучість і намагалася витягти свою ученицю з темряви. Вона переконала Катерину повернутися до тренувань і взяти участь у виставі “Ромео та Джульєтта”, де Катерина мала виконати головну партію.

Після виходу на сцену, Катерина Кухар поділилася своїми переживаннями з глядачами, що стало для неї моментом полегшення і усвідомлення цінності життя. Через чотири роки після цього вона знову завагітніла і народила здорового синочка, якого назвали Тимур. Проте в цей щасливий момент поруч із нею вже не було її коханого чоловіка, оскільки вони розлучилися. У цей період Катерина зустріла Олександра Стоянова, який став на заміну батькові для Тимура.

Катерина Кухар розповіла, як втратила дитину від першого шлюбу
Катерина Кухар розповіла, як втратила дитину від першого шлюбу

Олександр висловив бажання, щоб у них з Катериною з’явилася ще одна дитина. Він поставив ультиматум, в якому вимагав, щоб вона народила йому дитину протягом року, інакше він покине її. Це стало шокуючим моментом для Катерини. Вона не любила ультиматуми, тому влаштувала істерику, відмовляючись спілкуватися з чоловіком і переживаючи емоційні труднощі. Проте зрештою вона вирішила піддатися цим обставинам і подарувати Олександру донечку Настю.

Нові статті

Схожі статті

Жити без Вадима не зможе: 45-річна Оля Полякова розповіла про кризу в шлюбі з чоловіком і назвала причину

Оля Полякова заговорила про непрості часи в шлюбі. За останні роки вони із Вадимом Буряковським пережили непрості моменти. Але саме вони подарували артистці розуміння, що насправді для неї важливо.

Не може забути про Узелкова досі: чи мала 44-Марина Боржемська роман після розлучення з боксером – ось як

Марина Боржемська хоч і розлучилась давно, але досі не має романтичних стосунків - невже фітнес-тренерка досі любить екс-чоловіка В'ячеслава Узелкова?

Відчула себе безпечно за межами України: Настя Каменських поділилась своїм непростим досвідом за кордоном

Українська співачка Настя Каменських поділилася своїм неприємним досвідом у рамках міжнародного проєкту No al Bullismo. Вона не хотіла говорити про це в Україні?

Оля Полякова про дружбу з росіянами: хейтери можуть говорити що завгодно, але супер-блондинка вважає інакше!

Оля Полякова, відома українська співачка, в останніх інтерв'ю відкрито прокоментувала ситуацію, пов'язану з її дружбою та спільними проєктами з росіянами.