Щоб дивитися бажані сни, чоловік вживив собі в мозок чіп: робив за допомогою дрелі й інших підручних засобів

Михайло Радуга з Новосибірська медичної освіти не має. Натомість вважає за необхідне научати людей, як контролювати свої сни. У своїх експериментах чоловік зайшов настільки далеко, що взявся в домашніх умовах імплантувати собі в мозок чіп, який мав би керувати його сновидіннями.

Михайло Радуга з Новосибірська медичної освіти не має. Натомість вважає за необхідне научати людей, як контролювати свої сни. У своїх експериментах чоловік зайшов настільки далеко, що взявся в домашніх умовах імплантувати собі в мозок чіп, який мав би керувати його сновидіннями.

Експерименти доморощений дослідник розпочав, ще мешкаючи в росії. Він тренувався робити трепанацію черепа на баранах. Коли переїхав до Казахстану, настала черга зробити складну операцію на собі.

Чоловік самотужки вживив чіп у мозок

40-річний дивак заради контрольованих сновидінь зробив отвір у власній голові дрилем і вставив туди електрод. Коли пробивав голову ззаду, фіксував розрізи скріпками. Та це вдалося не дуже – дослідник втратив літр крові.

Темою сну Радуга цікавиться давно. Він навіть надавав консультації, як вивести людину з сонного паралічу чи прожити “позатілесний досвід”. Охочим побувати в “астральній проєкції” чоловік теж із радістю допомагав. Зробити трепанацію черепа Михайло планував давно, а теоретичні розклади почерпнув із роликів на Ютубі. Нікого з близьких про свої нерозважливі наміри росіянин не попередив.

Він свято вірить, що чіп-імплант здатен допомогти контролювати сновидіння, змінюючи їх спрямованість у потрібний бік. На думку чоловіка, особливо корисною його методика стане для паралізованих людей. Адже у запрограмованому сні вони зможуть пересуватися й робити будь-що.

Перший досвід вживлення електрода, на жаль, виявився невдалим. Експериментатору довелося звернутися до лікарні. За 5 тижнів після власноруч проведеної операції чіп видалили професійні нейрохірурги. Лікарі не виключають ризику появи у пацієнта, що сам втрутився у свій мозок, епілепсії чи навіть інсульту.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.