Дивні харчові уподобання людей: виявляється, деякі ласують капелюхами, краватками і навіть виделками

Хтось віддає перевагу м'ясним стравам у меню. Інші більше наминають овочі. Та трапляються серед людей й такі екземпляри, що смакують не лише предметами гардеробу, але й ложками з виделками заразом.

Хтось віддає перевагу м’ясним стравам у меню. Інші більше наминають овочі. Та трапляються серед людей й такі екземпляри, що смакують не лише предметами гардероба, але й ложками з виделками заразом.

Жерар Депардьє з’їв капелюх

Французький актор одного разу на очах у публіки з’їв власний капелюх. Жерар зіграв у більярд з симпатичною блондинкою, та виграти не вдалося. Тож за умовами парі мав поласувати предметом гардероба. Чоловік щедро присмачив його кетчупом і з’їв до останньої ниточки.

Жерар Депардьє з’їв капелюх

Щоправда, згодом з’ясувалося, що це були рекламні знімання. Компанія-виробник кетчупу за подібну витівку заплатила Депардьє 250 тисяч доларів. Тож, найімовірніше, капелюх було зроблено з чогось їстівного.

Михайло Саакашвілі зжував краватку

Михайло Саакашвілі зжував краватку

Наприкінці літа 2008 року, коли на Тбілісі пішли танки з росії, всі побачили тодішнього президента країни у непоказному стані. Саакашвілі сидів за столом і смакував власною краваткою. Звісно, це сталося через шалену нервову напругу, та імідж політика було назавжди зіпсовано одним непевним рухом.

Маргарет ласує сріблом

Мешканка Нідерландів одного разу втрапила до лікарні з різкими болями в животі. Медики зробили рентген й за голову схопилися. Шлунок Маргарет Даалман був переповнений сторонніми предметами.

Все, що проковтнула Маргарет Даалман

Під час операції з жінки дістали майже вісім десятків срібних ложечок й виделок. Виявляється, Марго полюбляла прийти в гості й прихопити з собою додому столове срібло, причому в такий дивний спосіб. Коли правда спливла, друзі й родичі перестали запрошувати жінку на гостини, щоб не зазнавати збитків.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?