Дивні харчові уподобання людей: виявляється, деякі ласують капелюхами, краватками і навіть виделками

Хтось віддає перевагу м'ясним стравам у меню. Інші більше наминають овочі. Та трапляються серед людей й такі екземпляри, що смакують не лише предметами гардеробу, але й ложками з виделками заразом.

Хтось віддає перевагу м’ясним стравам у меню. Інші більше наминають овочі. Та трапляються серед людей й такі екземпляри, що смакують не лише предметами гардероба, але й ложками з виделками заразом.

Жерар Депардьє з’їв капелюх

Французький актор одного разу на очах у публіки з’їв власний капелюх. Жерар зіграв у більярд з симпатичною блондинкою, та виграти не вдалося. Тож за умовами парі мав поласувати предметом гардероба. Чоловік щедро присмачив його кетчупом і з’їв до останньої ниточки.

Жерар Депардьє з’їв капелюх

Щоправда, згодом з’ясувалося, що це були рекламні знімання. Компанія-виробник кетчупу за подібну витівку заплатила Депардьє 250 тисяч доларів. Тож, найімовірніше, капелюх було зроблено з чогось їстівного.

Михайло Саакашвілі зжував краватку

Михайло Саакашвілі зжував краватку

Наприкінці літа 2008 року, коли на Тбілісі пішли танки з росії, всі побачили тодішнього президента країни у непоказному стані. Саакашвілі сидів за столом і смакував власною краваткою. Звісно, це сталося через шалену нервову напругу, та імідж політика було назавжди зіпсовано одним непевним рухом.

Маргарет ласує сріблом

Мешканка Нідерландів одного разу втрапила до лікарні з різкими болями в животі. Медики зробили рентген й за голову схопилися. Шлунок Маргарет Даалман був переповнений сторонніми предметами.

Все, що проковтнула Маргарет Даалман

Під час операції з жінки дістали майже вісім десятків срібних ложечок й виделок. Виявляється, Марго полюбляла прийти в гості й прихопити з собою додому столове срібло, причому в такий дивний спосіб. Коли правда спливла, друзі й родичі перестали запрошувати жінку на гостини, щоб не зазнавати збитків.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.