Щоб відігнати з поля надокучливих шкідників, фермер удався до креативу: поставив картини й розмалював собаку

Трапляється, що люди починають розмальовувати тварин, перетворюючи забарвленням на зовсім інший вид. Чому їм спала на думку подібна ідея і чи не є це знущанням з братів наших менших.

Собакотигр

Частенько фермерам докучають різні чотирилапі місцеві мешканці. Так, один мешканець індійського штату Карнатака втомився відганяти від власних угідь надокучливих мавп. Набіги цих тварин спустошували результати урожаю.

Собака перетворилася на тигра в Індії

Срікату Гоуда почув від товариша по нещастю, що той залучив іграшкового тигра для захисту поля. Та наш герой пішов ще далі й спорудив “живого” смугастика. Задля цього дивак наніс на шерсть собаці тигрові смужки. Використав для цього фарбу для волосся, яка, як написано на коробці, має триматися місяць. Вона абсолютно нешкідлива для тварини.

Цього фермеру видалося замало. Тому він розставив уздовж насаджень ще й світлини “тигроособаки” та справжніх тигрів. На диво, подібний креатин спрацював, тож сусіди Срікату взяли його нововведення на озброєння.

Зеброконяка

Як не дивно, в індійського фермера знайшлися послідовники в Україні. Допоки Скадовськ ще не був окупованим, на пляжі відпочивальників катали на коні, тіло якого розфарбували чорними та білими смужками. Отак бідолаха-кінь і став зеброю.

Коняка раптово стала зеброю в Скадовську

Туристи залюбки каталися на тварині та байдуже, що це несправжня зебра. Далеко не всім людям подібна ідея припала до душі. Багато хто повважав це справжнім знущанням з тварини.

Хоча знайшлися й такі, хто підтримав підприємця, зробивши комплімент, що зебра вийшла доволі реалістичною. А відпочивальники отримали можливість не лише покататися, але й сфотографуватися з дивною конячкою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?