Тварини у салоні літака – до екстреної посадки: яким чином коню, кажану й коту вдалося згорнути переліт

Іноді трапляється, що екстрену посадку літака роблять не через неполадки в техніці чи наявності терористів у салоні, а через братів наших менших. Чим завинили чотирилапі та крилаті?

Кінь

Літак авіаліній Air Atlanta Icelandic, що простував із Нью-Йорка до бельгійського Льєжа, здійснив аварійну посадку. Переполох спричинив кінь, якого перевозили у вантажному відсіку. Тварина вирвалася зі стійла і почала бігати салоном.

Тварина призвела до екстреної посадки літака

Авіасудно вже набрало висоту у 9,5 км. Над Бостоном пілоти запросили у диспетчера дозволу на повернення до Нью-Йорка, щоб закріпити коня, оскільки власними силами зробити це не вдалося. Щоб здійснити задумане, екіпажу довелося скинути 20 тонн палива.

Кажан

Щойно літак злетів із Делі у напрямку американського Ньюарка, у салоні з’явився кажан, що літав під стелею, лякаючи пасажирів. Тож за 30 хвилин довелося розвертати судно назад до аеропорту Індіри Ґанді.

Тварина призвела до екстреної посадки літака

Є припущення, що кажану вдалося якимось чином звільнитися з контейнера для перевезення тварин. Пасажири полетіли до місця призначення іншим літаком, а в цьому провели повну фумігацію, після чого вилучили вже мертву тваринку.

Кіт

Літак із Хартума так і не дістався Катару Доху. Річ у тім, що звідкілясь у кабіні пілотів з’явився кіт. Пухнастик був переляканий на смерть, але не ховався від людей, а навпаки поводився дуже агресивно.

Тварина призвела до екстреної посадки літака

Капітан повітряного судна не витримав нападок злої тварини й повернувся до аеропорту в Судані, здійснивши екстрену посадку. Чотирилапого безбілетника вдалося зловити й винести з кабіни. Напевно, котик втрапив туди під час прибирання літака чи коли проводилася інженерна перевірка.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?