Психолог від Бога: в одному з міст В’єтнаму хитрий собака вигадав, як випрошувати їжу в людей

Інколи собаки бувають настільки розумними, що можуть... дресирувати людей. Ось, наприклад, герой нашої наступної історії — песик із В'єтнаму, який за допомогою однієї хитрощі випрошує смачну їжу.

Якщо дуже хочеться смачно попоїсти — всі засоби будуть гарними. Це правило успішно використовує у своїй собачій практиці один песик із невеличкого містечка у В’єтнамі. Він вигадав креативний спосіб попросити їжу в оточуючих людей і тепер… імітує травму задніх лап. І все – заради смаколика. Саме в цей спосіб песик привертає увагу до своєї скромної персони, щоб отримати від людей, які просто йдуть вулицею — якесь смачненьке частування.

Кумедний пес випрошує їжу завдякі своїй хитрощі
Кумедний пес випрошує їжу завдякі своїй хитрощі

Пес, що шкутильгає на задні лапи — викликає в багатьох людей співчуття. Власне, саме на цю емоцію і розраховує тварина. Адже співчуваючі люди завжди дуже добрі і намагаються допомогти тому, хто потребує цієї допомоги.

Кадри, що були зняті в Бінзьйонгу (В’єтнам) можуть розкраяти серденько багатьом емоційним людям. Адже на них — руденький пес волочить задні лапи і не може підвестись.

З боку це виглядає доволі емоційно і викликає цілий вихор співчутливих емоцій. Собака майже в розпачі повзає по дорозі і фактично не може підкорити собі власні задні лапи.

Він скиглить і випрошує їжу в звичайних людей, які знаходяться поряд чи просто проходять повз нього.

Настає момент, коли хтось, хто знаходиться за кадром — кидає песику декілька шматочків хліба. І, ось воно диво! Тваринка відразу встає на усі чотири лапи і починає збирати їжу на асфальті.

Тож, не поспішайте жаліти цього хитрого собачку, якого ви бачите на початку відеоролику. Краще – додивіться матеріал до кінця. У фіналі вас точно очікує несподівана розв’язка. Цей пес — цілком собі здоровий і вміє ходити на усіх своїх лапах. А трюк із травмою руденький бешкетник застосовує лише з метою привернути увагу і натиснути на жалість.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?