45-річна жіночка не знайшла пари серед чоловіків, то покохала дерево: роман із дубом триває вже понад рік

Деякі люди не можуть підшукати собі пару серед інших людей. То й доводиться кохати інші речі – з тваринного чи рослинного світу. Розгляньмо особливо цікаві випадки.

Закохалася в дуб

45-річна мешканка Канади втямила, що є екосексуалкою. У жіночки з Ванкуверу тільки з цим велетенським дубом відбувається еротичний зв’язок. Причому ці стосунки не схожі на звичні нам, що відбуваються між чоловіком і жінкою. Коли Соня Семенова сидить під уподобаним деревом, у неї в голові щось відбувається.

Кохання можливе з деревом чи собакою

У цю провінцію панянка перебралася 2 роки тому. Побачивши поблизу будинку цей дуб, відчула енергію, що надходить від дерева. Їй здалося, що це інша особа, тож тепер регулярно знаходиться поряд із дубом, отримуючи від цього неабияке задоволення. Мова про прямий контакт не йде. Це обмін любовними енергіями.

Весілля з собакою

В Індії нікого не здивуєш стосунками людини з собакою. Коли у 9-річної дівчинки помітили зайвий зуб із ясен, то втямили – карму дитини слід терміново рятувати. То й видали бідолашку за… чотирилапу тварину.

Кохання можливе з деревом чи собакою

Такий шлюб мав на меті захистити від злих чар. Новоспечена дружина має добре піклуватися про благовірного песика. Втім це не завадить їй згодом вийти заміж “правильно” – за звичайного парубка.

Заміжжя з деревом

Напевно, жодного мешканця Індії не здивуєш коханням із деревом, оскільки тут поширена практика шлюбів із зеленою масою. Ходили настійливі чутки, що акторка Айшварія Рай вийшла заміж за дерево. Подібне знадобилося знаменитості, щоб позбутися пристріту.

Кохання можливе з деревом чи собакою

Щоправда, жіночка спростувала подібне дійство. Та їй ніхто не повірив. Коли комусь із представників цієї нації пророкують невдалий шлюб, то дівчата спеціально грають весілля з деревом. Після церемонії його зрубують, а дерев’яна вдова після цього може сміливо виходити заміж за нормального чоловіка – прокляття знято.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?