Австралійцю знадобилося 10 пар трусів, українцю – 69: дивакуваті чоловічі рекорди, які можна повторити

Щоб потрапити до Книги рекордів Гіннесу, австралійцю було достатньо натягнути на себе 10 пар трусів. Тим часом серед українців є рекордсмени, які збільшили число спідньої білизни в 7 разів.

Австралійський рекорд

Ніколас Меннінг тренувався пів року, щоб навчитися одягати труси швидко. Мешканцю Брісбена дуже кортіло втрапити у Книгу рекордів Гіннеса, то він й обрав такий незвичний спосіб – вдягання трусів на швидкість.

Рекорд із надягання спідньої чоловічої білизни

Усе було не так просто, як здається на перший погляд. 10 пар чоловічої білизни дивак натягнув на себе всього за 13,03 секунди. Чоловік розробив спеціальну методику, яку кілька разів вдосконалював у процесі тренувань. У підсумку отримав сертифікат рекордсмена.

Український рекорд

Та що там 10 пар трусів! Українці здатні напнути значно більше. Виявляється, ще у 2012 році шоумен Олександр Скічко став володарем сертифіката Національного рекорду України. Виявляється, молодик спромігся натягнути на себе аж 69 пар трусів.

Рекорд із надягання спідньої чоловічої білизни

Оскільки зробити подібне раніше не спало на думку жодному українцю, то Олександр став заслуженим носіям титулу рекордсмену, отримавши на руки сертифікат відповідного зразка.

Звісно, Скічку ніхто не ставив обмежень по часу. Тож натягав на себе білизну, допоки не стало зовсім сутужно. Вже на 40-ій парі ноги любителя рекордів заніміли, адже через тиск гумок кровообіг було порушено, але він мужньо продовжував до завершення експерименту.

Рекорд із надягання спідньої чоловічої білизни

Незрозуміло, куди поділася мужність чиновника, коли почалося повномасштабне вторгнення. Адже пан Олександр відразу склав із себе повноваження голови ОДА, покинувши черкащан напризволяще.

А коли чоловіка призначили головою Черкаської області, Майкл Щур із “Телебачення Торонто”, який нині боронить Україну, пригадав це шоу і вирішив переплюнути рекордсмена.

За допомогою Толика, який нині проводить унікальні журналістські розслідування, Майклу таки вдалося перевершити рекорд Скічка, вдягнувши аж 71 пару трусів. Ведучий на власному прикладі переконався – дійсно, після чотирьох десятків видів білизни починає неймовірно тиснути. Щоправда, представників Національного реєстру рекордів до студії “Телебачення Торонто” забули запросити, тож лаври рекордсмена у Скічка так і не відібрали, але рекорд фактично побили.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?