Три речі, які неймовірно садять телефон: продовжіть життя акумуляторній батареї

Напевно, помічали, що новенький смартфон дуже швидко втрачає здатність тримати заряд. А все через неправильну експлуатацію гаджета. Дізнайтеся, як зберегти працездатність батареї якомога довше.

Напевно, помічали, що новенький смартфон дуже швидко втрачає здатність тримати заряд. А все через неправильну експлуатацію гаджета. Дізнайтеся, як зберегти працездатність батареї якомога довше.

Фонові додатки

Існує купа додатків, які стартують разом із ввімкненням телефону. Навіть якщо перезавантажите пристрій чи вручну зупините програму, вона все одно запуститься самостійно. А це розряджає акумулятор.

Фонові додатки здатні розряджати телефон

Найбільше заряду забирають Facebook, Instagram, Tik Tok, Google Maps та чимало інших сервісів. Вони самостійно збирають інформацію про людину – які місця відвідує, якими запитами цікавиться тощо. GPS-навігація укупі з пошуком Wi-Fi чи передачею даних по Bluetooth також несуть чимале навантаження на акумулятор. Тож непотрібних програм слід позбутися без жалю.

Надмірна яскравість

Не треба налаштовувати гаджет на високий рівень яскравості. По-перше, на вулиці під дією сонячних променів нічого не побачите. По-друге, будете швидко зменшуватися місткість батареї.

Цей пункт краще налаштувати автоматично, щоб смартфон сам визначав рівень підсвічування екрана відповідно до умов, в яких перебуває.

Сильний холод

Алюмінієвий корпус батареї покликаний захистити нутрощі телефону від спеки. При цьому на гаджет може негативно вплинути мороз. Тож узимку на вулиці бажано користуватися гарнітурою, а телефон сховати у внутрішню кишеню.

Перебування на морозі шкодить акумулятору

Повернувшись у тепле приміщення, не можна відразу братися до зарядки пристрою. Треба дати йому відлежатися за кімнатної температури.

До речі, спалах при фотографуванні й режим вібрації забирають чимало дорогоцінної енергії. Тож, по можливості, від цих функцій краще відмовитися.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?