Якщо побачили хлібні крихти на столі: не залишайте, не викидайте у сміттєве відро, не чіпайте руками

Зазвичай батьки виховують у дітях любов та повагу до хліба. У такому разі постає питання: куди дівати крихти, які опинилися на столі під час розрізання батона? Щодо цього існують народні прикмети.

Сміттєве відро – табу

Народна мудрість виступає категорично проти викидання на сміття хлібних крихт. Подібний жест вважається дуже поганою прикметою. Таким чином родина може зазнати злиднів, а удача обходитиме оселю стороною. Змітаючи крихти зі столу, господиня перекриває грошовий потік, який мав би йти в родину.

Хлібні крихти не можна кидати у сміттєве відро

Окрім цього, такі дії можуть призвести до проблем зі здоров’ям та самотності й безнадії у пошуку другої половинки. Тож якщо помітили крихти на столі, зберіть їх окремо і винесіть птахам.

Змітати руками не можна

Якщо бачите на столі залишки крихт від хліба, ні в якому разі не змітайте їх рукою! Це погана прикмета, що призведе до непримиренних конфліктів між домашніми. Якщо при цьому кілька крихт впаде на підлогу, сварки не уникнути.

Хлібними крихтами краще нагодувати птахів

Постійне змітання крихт рукою призведе до накопичення негативної енергії, яка з часом вийде за межі оселі. Тож обов’язково застосовуйте ганчірку для збирання крихт, а зібравши їх у пакет, винесіть туди, де багато пташок. Нехай поласують досхочу.

Залишати на столі теж небажано

Окрім цього хлібні крихти після сніданку, обіду чи вечері не дозволяється залишати на столі. Це призведе до погіршення стану здоров’я та низки невдач. Протирати стіл бажано, щойно домашні завершать трапезу.

Інакше не уникнути нещастя. При цьому негаразди здолають не лише вдома, а й на роботі. Треба намагатися ніколи не сваритися, коли родина перебуває за столом, інакше негативна енергетика накопичуватиметься й даватиметься взнаки.

Нові статті

Схожі статті

Такого ви ще не пробували! Як приготувати пряний хрін з помідорами – вийде не лише смачно, а й бюджетно

Ви закохаєтесь у цю страву з першого погляду: кулінари розповіли, як приготувати хрін з помідорами та що для цього потрібно. Простий покроковий рецепт.

З макіяжем та манікюром: 31-річна Марія Яремчук показала, що в красі та стилі нічим не поступається Ріанні

Марія Яремчук – молода українська співачка родом з Чернівців. Вона народилась в родині артиста Назарія Яремчука і з дитинства захоплювалась музикою, приймала участь у різноманітних концертах.

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?