Зносили кофту чи спідницю? Не треба пускати ці речі на ганчір’я: накличете на себе біду та негаразди

Зазвичай винахідливі українські господині нічого не викидають. Старий одяг знаходить застосування у господарстві хоча б у вигляді ганчір'я. Розберімося, чи можна робити подібне.

За час носіння одяг вбирає в себе енергетику власника. Якщо перестаєте його носити й пускаєте на шмаття, шкодите власній аурі. В жодному разі не можна мити підлогу старим светром чи футболкою.

Заразом змиєте й фінансовий успіх та здоров’я. Тож не дивуйтеся, якщо на голову посиплються 33 нещастя. Наші пращури чудово усвідомлювали – якщо незаміжня дівчина митиме підлогу рушником, що був у вжитку, може взагалі не вийти заміж або ж тяжко захворіє.

Не пускайте старі речі на ганчір’я – погана прикмета

Тож приступайте до миття підлоги виключно з новим шматком тканини. А краще придбайте спеціальну сучасну швабру. Користуючись функцією віджимання, не доведеться бовтатися руками у холодній воді.

У людей, які пускають кофти та штани для намотування на швабру, псується біополе. Адже ці речі мають часточку вашої біоенергетики, а вбираючи пил та сміття, призводять до помутніння вашої аури.

Не пускайте старі речі на ганчір’я – погана прикмета

У вас не лише виникатимуть похмурі безрадісні думки, але й можуть розпочатися проблеми зі шкірою. Наприклад, з’явиться екзема. Лікарі будуть безсилі допомогти, адже проблема лежить не у медичній сфері, а в езотеричній.

Прибирання в оселі за допомогою старого одягу відчиняє двері бідності. Ви власноруч відвернете від себе удачу, спровокувавши купу проблем у житті.

Краще розпорядіться старим одягом по-іншому. Віддайте куртки та сукні тому, хто конче цього потребує. Людина з радістю та вдячністю носитиме ваші речі, і це буди чималим плюсом до аури. Якщо особисто не знайомі з такими нужденними, віднесіть пакунок із речами у пункти приймання. Там ними розпорядяться, як слід.

Нові статті

Схожі статті

Сезонна страва осені – швидко та легко! Як приготувати гарбузовий крем-суп з того, що завжди є під рукою

Приготуйте смачний гарбузовий крем-суп за простим рецептом! Ідеальна осіння страва, яка зігріє вас та порадує неповторним смаком і ароматом. Спробуйте зараз!

“Один про котиків, інший про собак”: “Укрпошта” анонсувала випуск колекції марок – батальон “Пухнасті”

"Укрпошта" анонсувала випуск нової колекції марок, присвячених пухнастим домашнім улюбленцям. Коли саме презентують набір і куди спрямують кошти від продажу? Про це розповість "Один Факт".

Чому 42-річна Ольга Фреймут зникла з екранів і як склалося її життя поза телебаченням: більше не Ревізор

Колись обличчя гучних шоу "Ревізор" та "Інспектор Фреймут" Ольга тепер веде зовсім інший спосіб життя, зосередившись на бізнесі та саморозвитку.

“Це як в грі”: новий холостяк Олександр Терен поділився емоціями після зйомок на СТБ – учасниці не вразили?

Новий Холостяк Олександр Терен поділився враженнями від зйомок 13-го сезону шоу: пригода, яку ведучий та мотиваційний спікер точно не забуде ніколи.