Довге й густе чи коротке й тонке волосся розчісуються різними гребінцями: як правильно обрати розчіску

Волосся розчісують усі. Та не всі враховують його довжину та густоту. Якщо застосовувати "неправильний" гребінець, можна зіпсувати зачіску. Прислухаймося до порад перукарів.

Поради для короткого волосся

Ідеальною вашу укладку зробить масажна щітка. Обирайте з невеличкими зубцями до 2 см. Саме таким гребінцем зручно накручувати коротенькі пасма. Зубчики можуть бути пластмасовими чи металевими – це неважливо. При цьому додатково отримуватиме ще й масажну процедуру.

Обирайте гребінець, враховуючи довжину волосся

Якщо у планах укладка феном, беріть до рук гребінець “риб’яча кістка”. Він добре впорається і з висушуванням волосся.

Обираючи в магазині брашинг, переконайтеся, що він не дряпає руку. У такому разі й шкірка голови не зазнає подряпин.

Поради для середнього волосся

Якщо є намір висушити волосся, зробивши легкі хвилі, скористайтеся брашингом. Обирайте середній розмір. У ванній кімнаті слід також тримати заокруглений гребінець, завдяки якому зможете легко підкручувати волосся. Та й для звичайного розчісування він теж пригодиться.

Обирайте гребінець, враховуючи довжину волосся

Якщо частенько здається, що волосся наелектризоване, замініть пластмасовий гребінець на керамічний, і проблему буде вирішено.

Поради для довгого волосся

Обов’язково має бути брашинг, але обирайте з великим діаметром. Купувати масажну щітку треба з широким зубцями в кілька рядків. Між ними має бути достатньо простору. Особливо це важливо для густого волосся.

Обирайте гребінець, враховуючи довжину волосся

Дерев’яний теж має бути в наявності. Таким гребінцем довгі неслухняні пасма легко розплутати. Для кучерявого волосся це справжня знахідка. Обирайте гребінець правильно, і тоді ваше волосся виглядатиме гарним й доглянутим.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?