Один факт про ім’я Соломія: значення імені, характер, доля, сумісність та відомі Соломії серед знаменитостей

Значення імені Соломія різниться. Так, у перекладі з давньоєврейської це salom тобто "мир". Зі старослов'янської переводиться як "матеріал, що палає", тобто "солома".

Дитинство

Довколишні обожнюють Солю. Значення імені Соломія накладає на дівчинку сприйнятливість до оточення. Вона товариська, а енергія та невгамовністю дивують одноліток і батьків.

Значення імені Соломія

Вона не може довго перебувати на самоті, їй потрібно влитися у колектив, багато спілкуватися. Соломія полюбляє веселощі й жарти. А ще обожнює слухати різноманітні оповідки з сьогодення та минулого.

Доля

У дорослому віці Соломія не любить сваритися. Вона завжди першою робить крок до примирення. Зазвичай жінка завжди усміхнена й привітна. Та іноді роздратування накопичується і виливається у гнівні вибухи.

Професію дівчина обирає пов’язану з комунікацією. Може піти в медицину, педагогіку, журналістику або ж стати соціальною працівницею, усною перекладачкою чи спеціалісткою по зв’язках із громадськістю.

Значення імені Соломія

Соломія певною мірою перебуває у світі власних ілюзій, тому може наділити обранця рисами, які йому не притаманні. Через це надалі може зазнати сильного розчарування.

У подружньому житті дівчина ладна коритися волі чоловіка, хоча це для неї нехарактерно. Її ліпше підходить роль ватажка родини, і вона всіляко буде добиватися цієї місії.

Сумісність

Для шлюбу Соломії ідеально підходять чоловіки з ім’ям Артем, Михайло, Ігор, Данило, Андрій.

Сімейне життя може не скластися з Олексієм, Олександром, Ігорем, Тимуром.

Відомі Соломії

Значення імені Соломія чудово демонструють своїм прикладом видатні жінки. Оперна діва Соломія Крушельницька ще за життя отримала титул “найвидатнішої співачки світу”.

Соломія Вітвіцька є незмінною зіркою телеканалу “1+1”. В Україні її визнано “жінкою ІІІ тисячоліття”.

Нові статті

Схожі статті

Щасливій історії настав кінець: що стало останньою крапкою у шлюбі Соломії Вітвіцької з Владом Кочатковим

Наразі Соломія Вітвіцька зустрічається з Олексієм Ситайло, який захищає Україну, але до нього у телеведучої 1+1 був шлюб із режисером Владом Кочатковим, який тривав 8 років - чому розлучились?

Не холостячка, як думають всі: 39-річна Тіна Кароль висловилась про своє заміжжя з олігархом – можна вітати?

Тіні Кароль все життя приписують романи, але вона їх не коментує - а можливо вона вже одружена, але приховує це? Поп-діва висловилась про заміжжя з оліграхом.

Таємниці Михайла Поплавського: як романи на стороні впливають на його особисте життя – “Я чистий піарщик”

Михайло Поплавський — одна з найбільш одіозних і впізнаваних постатей українського шоу-бізнесу оповита драмами, пов'язаними з його особистим життям.

“Я у 8 класі, а він на 2 роки старший”: перше кохання Олени Кравець, яке не закінчилось хепі-ендом

Олена Кравець понад 22 роки проживає у шлюбі з Сергієм, з яким має трьох дітей, але що було до одруження? Акторка пригадала свої перші почуття та перше кохання.