Не холостячка, як думають всі: 39-річна Тіна Кароль висловилась про своє заміжжя з олігархом – можна вітати?

Тіні Кароль все життя приписують романи, але вона їх не коментує - а можливо вона вже одружена, але приховує це? Поп-діва висловилась про заміжжя з оліграхом.

Тіна Кароль є тою артисткою, яка приховує деталі свого особистого життя від уваги публіки. Після трагічної втрати чоловіка Євгена Огіра, про будь-які її романтичні стосунки відомостей не було. Нещодавно співачка у своєму Інстаграм відповіла на питання своїх підписників і зізналася, що навіть якщо вона вирішить одружитися, ця інформація залишиться в таємниці.

Це визнання спровокувало публіку до роздумів про можливість того, що Тіна може мати стосунки, можливо, навіть бути вже заміжньою. Проте, хто саме може стати її обранцем, залишається загадкою, оскільки сама співачка підкреслила, що могла б вийти заміж навіть за людину з невеликими фінансовими можливостями.

Тіна Кароль зізналась, чи могла б вийти заміж за олігарха
Тіна Кароль зізналась, чи могла б вийти заміж за олігарха

Три роки тому під час короткого інтерв’ю ведуча Олександра Кучеренко запитала Тіну про її можливий шлюб з олігархом. Відповідаючи на це запитання, співачка зазначила, що для неї важлива не матеріальна сторона, а сама людина. Вона підтвердила, що могла б стати дружиною як заможного бізнесмена, так і людини з простого середовища.

Після певного висловлювання Кучеренко вирішила уточнити у Тіни Кароль, чи могла б вона бути з жебраком, на що співачка швидко підтвердила свою готовність. Варто зазначити, що питання Кучеренко стосовно можливих стосунків Кароль з олігархом не було випадковим. Співачці вже давно приписували роман з відомим українським олігархом Ігорем Коломойським. Чутки про це виникли після того, як одна з танцівниць з балету Кароль ненароком натякнула на такі стосунки.

Тіна Кароль зізналась, чи могла б вийти заміж за олігарха
Тіна Кароль зізналась, чи могла б вийти заміж за олігарха

Додатковою підставою для розмов про роман стали часті появи Тіни на телеканалі 1+1, який був у власності Коломойського. Це змушувало багатьох вірити в ці чутки. Однак сама співачка ніколи не коментувала подібні припущення щодо своїх особистих стосунків з олігархом.

Зараз же співачці приписують роман із бізнесменом Юрієм Арошидзе, який молодший за неї на 9 років, але сама тіна також нічого не коментувала з цього приводу.

Нові статті

Схожі статті

У магазині такого точно не купите: як приготувати вівсяний кекс із ягодами за 20 хвилин. Час пішов!

Настала осінь, холодні вечори, і це ідеальний час для того, щоб приготувати смачну та ароматну випічку - рецепт пухкого вівсяного кексу з ягодами.

Знайомство на роботі і пропозиція через 1.5 місяці: Христина Решетнік пригадала, як дружиною стала

Дружина ведучого телешоу "Холостяк" Григорія Решетніка пригадала той час, коли ще не була заміжня. Блогерка та багатодітна мама розповіла, якою була пропозиція руки та серця від коханого Григорія.

Щасливій історії настав кінець: що стало останньою крапкою у шлюбі Соломії Вітвіцької з Владом Кочатковим

Наразі Соломія Вітвіцька зустрічається з Олексієм Ситайло, який захищає Україну, але до нього у телеведучої 1+1 був шлюб із режисером Владом Кочатковим, який тривав 8 років - чому розлучились?

Таємниці Михайла Поплавського: як романи на стороні впливають на його особисте життя – “Я чистий піарщик”

Михайло Поплавський — одна з найбільш одіозних і впізнаваних постатей українського шоу-бізнесу оповита драмами, пов'язаними з його особистим життям.