Один факт про ім’я Матвій: значення імені, характер, доля, сумісність та відомі Матвії серед знаменитостей

Значення імені Матвій сягає в глибоку давнину. Це українське ім'я походить із давньоєврейської мови. Саме так звали одного з апостолів, автора Євангелія.

Дитинство

На дитячі роки хлопчика значення імені Матвій справляє неабиякий вплив. Він має дуже скромну натуру, що призводить до насмішок з боку одноліток. Але хлоп’я особливо не переймається, оскільки не є злопам’ятним.

Значення імені Матвій

У батьків із Матвійком жодних проблем не виникає. Він старанно навчається у школі, не свариться з однокласниками, не б’є вікна, не стрибає по калюжах, не бреше і не краде грошей з батьківських кишень.

Доля

У дорослому віці Матвій зірок із неба не хапає. Він не має амбіцій, тому не буде дряпатися по кар’єрних сходах за будь-яку ціну. Просто ретельно виконує покладені на нього задачі.

Чоловік і сам не затіває сварок і конфлікти, що виникають довкола нього, намагається загасити, виступаючи миротворцем. Особливо болюче чоловік сприймає, коли його звинувачують у нечесності.

Значення імені Матвій

Зазвичай у шлюбі Матвій не зазнає щастя. Натомість не поспішає розлучатися з дружиною через дітей, яких обожнює. Зазвичай благовірна не знаходить спільної мови зі свекрухою, що дуже сильно хвилює чоловіка. Якщо шлюб не вдалося врятувати, вдруге він одружиться доволі пізно і з жінкою, яка набагато молодша.

Сумісність

Міцний шлюб може виникнути в Матвія з Анастасією, Дариною, Валентиною, Наталею, Поліною.

Небажано ставати на весільний рушник з Антоніною, Іриною, Тамарою, Реґіною, Софією.

Відомі Матвії

Значення імені Матвій можемо перевірити на бодибілдері Бідному, який нині виконує обов’язки міністра молоді та спорту. З минулого століття відомі Матвії Хандога, що був письменником-самоуком, та історик Стахів. Матвій Пономаренко є нападником футбольного клубу “Динамо”.

Нові статті

Схожі статті

Щасливій історії настав кінець: що стало останньою крапкою у шлюбі Соломії Вітвіцької з Владом Кочатковим

Наразі Соломія Вітвіцька зустрічається з Олексієм Ситайло, який захищає Україну, але до нього у телеведучої 1+1 був шлюб із режисером Владом Кочатковим, який тривав 8 років - чому розлучились?

Не холостячка, як думають всі: 39-річна Тіна Кароль висловилась про своє заміжжя з олігархом – можна вітати?

Тіні Кароль все життя приписують романи, але вона їх не коментує - а можливо вона вже одружена, але приховує це? Поп-діва висловилась про заміжжя з оліграхом.

Таємниці Михайла Поплавського: як романи на стороні впливають на його особисте життя – “Я чистий піарщик”

Михайло Поплавський — одна з найбільш одіозних і впізнаваних постатей українського шоу-бізнесу оповита драмами, пов'язаними з його особистим життям.

“Я у 8 класі, а він на 2 роки старший”: перше кохання Олени Кравець, яке не закінчилось хепі-ендом

Олена Кравець понад 22 роки проживає у шлюбі з Сергієм, з яким має трьох дітей, але що було до одруження? Акторка пригадала свої перші почуття та перше кохання.