Місце для кактуса має значення: поставте вазон, де скупчується негатив, і можете розраховувати на злагоду

Якщо принесли у дім кактус, не поспішайте ставити його на перше-ліпше місце. Цей сукулент здатен захистити дім від негативної енергії, але для цього йому слід підібрати відповідний куточок.

Кактуси не потребують ретельного догляду та частого поливу. Тому останнім часом ці кімнатні рослини набули шаленої популярності. Ще однією важливою особливістю сукулента є здатність поглинати всі погані флюїди.

От тільки робити це вони зможуть за певними правилами. В іншому разі бажаного результату не досягнете. Хорошим рішенням буде поставити рослину якомога ближче до вхідних дверей.

В якому місці квартири треба поставити кактус

Так зможете захиститися від впливу недоброзичливців, порчі та пристріту. Якщо атмосфера в оселі зашкалюватиме, рослина може й не витримати та засохнути. Родинна гармонія та всебічна любов теж можуть призвести до загибелі бідолашки з колючками.

За будь-яких обставин не розміщайте кактуси у спальні. Найкращими місцями для них виявляться коридор, передпокій, вітальня чи кухня. Тут вдосталь негативу, потрібного сукуленту для нормального росту.

В якому місці квартири треба поставити кактус

Якщо дослухаєтеся до цих порад і врахуєте енергетичні особливості рослини, зможете покращити домашню атмосферу. А заразом дочекаєтеся й цвітіння зеленого друга, що зазвичай трапляється доволі рідко.

Існує думка, що далеко не всім людям можна розводити кактуси. Так, запальні та імпульсивні люди зможуть в оточенні колючого друга стати трішки спокійнішими. А от м’які та чутливі під дією сукулента навпаки замкнуться в собі й перебуватимуть у стані пригнічення.

Якщо вдома все гаразд, усі люблять одне одного, то, можливо, й не треба ризикувати, приносячи туди південну колючку, щоб не призвести до непорозумінь та скандалів між членами сім’ї.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?