Подивимося на головних красунь країни Полякову, Осадчу, Огнєвіч і визначимо: які брови модні в сезоні 2023

Модні тенденції весь час змінюються. Те, що мало гарний вигляд в одному сезоні, в іншому сприймається як моветон. Тож щоб не залишитися осторонь суцільних новинок, будемо орієнтуватися на зірок. Вони точно не будуть носити немодні брови.

Оля Полякова

Суперблондинка віддає перевагу широким і світлим бровам. А щоб такі розміри не здавалися грубими, любителька шльопок обирає доволі світлі відтінки. З її білявим волоссям такий колір поєднується ідеально.

В Олі Полякової брови під колір волосся

Світлокосим дівчатам бажано наслідувати приклад Олі, бо надміру чорні брови нададуть обличчю неприродності. Якщо вони чорні від природи, бажано їх освітлити. Ця порада підійде також рудоволосим красуням. Перед нанесенням фарби поекспериментуйте з консилером. Якщо сподобається, можна вдаватися до фарбування.

Катя Осадча

Катя Осадча залишає природний колір брів

Незмінна ведуча “Світського життя” вищипує брови, залишаючи не дуже тоненькі ниточки, не чіпаючи власного світло-коричневого відтінку, зрідка підфарбовуючи їх. Така форма пасує до овального обличчя, надаючи жіночому образу легкості й не обтяжуючи обличчя.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч має ідеальну лінію брів

Брюнетка носить прямі й темні брови середньої товщини, які завжди виглядають ідеальними. Темноволосим дівчатам із карими очима подібна класична форма добре пасуватиме. Обличчя виглядатиме більш виразним й гарно обрамленим. Злата зрідка підкреслює крайні куточки хайлайтером, що надає можливість привернути увагу до очей.

Віра Брежнєва

Брови Віри Брежнєвої ширші природної лінії

Під час відвідин денних заходів співачка робить брови світлішими, а ввечері навпаки затемнює. Ширина зазвичай трішки більша, ніж природна лінія брів. Вдома Віра віддає перевагу природному вигляду цієї частини обличчя. Якщо поспостерігати за зіркою, можна дійти висновку, що Брежнєва має потяг до природних відтінків у макіяжі.

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.