Зірки вже приміряють новорічні сукні: оцінимо, в кого кращий лук – у Бужинської, Єфросиніної чи Булітко

На свято всі намагаються вбратися у найкращий одяг. Зірки й поготів. Приміряти обновки починають задовго до новорічних свят. Погляньмо, які фасони цьогоріч зацікавили селебріті.

Катерина Бужинська

Модні вечірні сукні зірок

Співачка обрала для свят доволі відверту сукню. Мало того, що тканина не перекриває плечей зірки, так ще й має смугасту структуру, перемежовуючись прозорими й сріблястими частинками. Виглядає, звісно, шикарно, але ж можна роздивитися буквально все, що знаходиться під сукнею Бужинської.

Маша Єфросиніна

Модні вечірні сукні зірок

Схоже, сріблясті відтінки нині в тренді. Ведуча теж вбралася в летючу сукню з металевим відтінком. Наряд хоч і довгий, зате відкриває всі принади Маші у верхній частині, оскільки має декольте ледь не до пупка. Звісно, відкриту шию можна було б прикрасити вишуканим кольє, але Єфросиніна цього не зробила.

Марина Боржемська

Модні вечірні сукні зірок

Фітнес-тренерка вкотре довела, що недарма пітніє у спортзалі. Марина має ідеальні форми. Тому може дозволити собі чорну обтислу сукню-корсет у комплекті зі спідницею сонце-кліш. Довжина – вище коліна, а бретельки прикрашені бантами.

Вікторія Булітко

Модні вечірні сукні зірок

Акторка гумористичного жанру позує на тлі червоної ялинки, оскільки сама вбралася у зелену сукню з переливами й нагадує лісову красуню. Довжину наряду Віки визначити складно, а от шия і плечі повністю відкриті. Дизайнери вирішили обійтися цього разу без бретельок. Та сукня настільки щільно облягає тонку статуру Булітко, що можна не переживати – сукня не сповзе.

Наталка Могилевська

Модні вечірні сукні зірок

Співачка вбралася, неначе справжня Снігурка. Щоправда, не в шубу, а в легку сріблясту сукню з люрексом. Наталка обрала фасон із величезним декольте, що не приховує бюст артистки. А високий виріз посередині відкриває стрункі ніжки. Оскільки в студії, де тривали знімання, дув вітерець, довелося вбратися у пишну міхову шапку.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?