“Райська насолода” своїми руками: як з трьох інгредієнтів приготувати шоколадно-кокосовий батончик “Баунті”

Цю "райську насолоду" полюбляють і знають майже всі. Батончик з шоколадно-кокосовим смаком неабиякий популярний в Україні. Для його приготування потрібно всього три інгредієнти.

Список інгредієнтів дійсно максимально малий, та і часу на все це доведеться витратити не багато, але смак того вартий.

Для приготування кокосово-шоколадного батончика нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 100 грамів бананів вже без шкірки;
  • 120 грамів кокосової стружки;
  • 85 грамів шоколаду;
  • 5 грамів олії.
Кокосово-шоколадний батончик в домашніх умовах
Кокосово-шоколадний батончик в домашніх умовах

Спосіб приготування

Основою для шоколадно-кокосового батончику “Баунті” у нас стане банан. Для приготування однієї порції нам знадобиться 100 грамів вже очищеного від шкірки банана. Краще всього вибрати стиглий трішки темний банан.

Банани потрібно перебити в пюре. Достатньо буде просто розім’яти їх виделкою, але за бажанням можете звернутися за допомогою до блендера, або кухонного комбайну. Далі нам необхідно додати 120 грамів кокосової стружки. Все ретельно перемішати до однорідності.

З отриманої маси нам потрібно сформувати майбутні батончики та викласти їх на пергаментний папір. Після перемішуємо батончики в морозильну камеру на 30 хвилин.

Тим часом готуємо шоколад. Для цього можна взяти звичайний молочний шоколад, розтопити його в мікрохвильовці, або на паровій бані та додати до нього 5 грамів рафінованої олії. Перемішати до однорідності.

Звісно, якщо ви маєте час, то шоколад можна приготувати в домашніх умовах, тоді вам точно нема чого хвилюватися щодо складу солодощів.

Дістаємо наші батончики, які вже повинні застигнути та покриваємо їх шоколадною глазурʼю. Знову відправляємо вже готові батончики “Баунті” в холодильник на 10 хвилин. Можна куштувати.

Виходить смачніше ніж в магазині, а часу на приготування цього десерту доведеться витрати мінімально. Ці батончики спокійно можна давати дітлахам, адже вони не містять жодних шкідливих домішок.

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.