Бюджетний рецепт: як приготувати курячу печінку за 20 хвилин – таємниці “Мастер Шефу”

Найголовніші страви твого життя готуються не в телевізійних шоу, наприклад, "Мастер Шеф", а на твоїй кухні. Це не ті страви, за які голосують глядачі, а ті, які люблять твої родичі. Готуємо печінку.

Відносно дешева куряча печінка – хороша страва на обід. По-перше, куряча печінка готується швидко, а вміст заліза у продукті, зашкалює, тому саме цей продукт радять лікарі та дієтологи.

По-друге, наш рецепт – це найсмачніший варіант курячої печінки. Готуємо з великою повагою до твого часу, тому наші рецепти тільки ті, які редакція Один факт перевіряє на собі. Рецепт під фото.

Ніжна куряча печінка / Фото: редакція Один факт
Ніжна куряча печінка / Фото: редакція Один факт

Інгредієнти:

  • Куряча печінка – 500 г
  • Цибуля – 1шт
  • Морква – 1 шт
  • Сіль та перець – трохи
  • Вершки 100 г
  • Олія

Як готувати курячу печінку:

  1. Вам потрібно помити печінку в холодній воді, порізати смужками. Не мілко, але і не крупною. Порізану печінку викладай на пательню, змащену олією. Накривай кришкою та готуй на маленькому “вогні”.
  2. Крупну цибулю нарізай кубиками, а моркву натри на крупній терці. Відразу додай до страви. Потримай все разом під кришкою 5-10 хвилин. Додай сіль та спеції за смаком, перемішай. Накрий кришкою ще на 10 хвилин.
  3. Останній крок в готуванні печінки – додати вершки, змішати, збільшити “вогонь” та потримати страву ще хвилини чотири.
  4. Потім вимикаємо плити, накриваємо готову страву кришкою. Нехай відпочиває 5-10 хвилин.
Куряча печінка - рецепт / Фото: редакція Один факт
Куряча печінка – рецепт / Фото: редакція Один факт

Так, це банальна страва, не з ефірів “Мастер Шефу”, але родина щаслива їсти смачну та просту їжу. Готуємо те, що купуємо в Україні, щоб підтримувати економіку нашої неньки-країни.

З чим смакує куряча печінка:

Наш варіант гарніру: картопляне пюре або макарони.

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.