Ніжний, смачний та простий десерт з молока і желе, що стане улюбленим в кожній родині – торт “Бите скло”

Якщо ви полюбляєте желе, то цей десерт буде ідеальним вибором. Бите скло – це дуже ніжний, смачний та незвичний торт, який точно стане вашим улюбленим.

Желейний торт без випічки “Бите скло” – дуже простий у приготуванні, смачний та яскравий десерт, що неодмінно прикрасить як щоденний стіл, так і святковий. Рекомендуємо вам ознайомитись із покроковим рецептом та порадувати себе і рідних цією красивою смакотою.

Для десерту нам необхідні:

  • 3 пачки концентрату желе різних кольорів і смаків;
  • 25 грамів желатину;
  • 500 мілілітрів молока;
  • 4 столові ложки цукру;
  • 10 грамів ванільного цукру
  • піали для порційної подачі десерту або форма для кексу.
Простий рецепт ніжного желейного торта “Бите скло”

Спосіб приготування:

Приготуйте різнокольорові желе з концентратів за інструкцією на упаковці. Розливати їх краще по пласким контейнерам  – наприклад, по лоточкам. Можна скористатися звичайною глибокою тарілкою великого діаметра, головне – щоб потім було зручно нарізати желе на кубики. Лишаємо застигати на 2-3 години в прохолодному місці.

Молочне желе готуємо так: до 100 мл молока додаємо 25 грамів желатину, перемішуємо і лишаємо набухати. Тим часом нагріваємо залишок молока, не доводячи до кипіння. Додаємо до гарячого молока цукор і ванільний цукор, желатинову суміш розігріваємо на водяній бані та додаємо до молочно-цукрової частини. Ретельно перемішуємо та слідкуємо, щоб молочне желе не застигло, але стало достатньо прохолодним.

Тим часом кольорове желе нарізаємо на квадратики та додаємо у тару – піалки чи форму. Можете для більш яскравого результату перемішати їх між собою, але обережно. Заливаємо кольорові кубики молочним желе і знову відправляємо в холодильник до повного застигання – мінімум на 3 години, або краще на ніч. Після цього можете сміливо подавати цю красу до столу.

Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.