Прості і смачні новорічні страви: ТОП-10 салатів з 3-х інгредієнтів до вашого святкового столу – рецепти

Смачні салати з трьох інгредієнтів — прекрасний варіант до святкового столу. Пропонуємо до уваги читачів добірку з 10-ти салатів, які містять в собі лише 3 інгредієнти.

Святкові салати можуть бути різними. Окрім традиційних новорічних страв у вигляді “Олів’є” чи “Оселедця під шубою” існує безліч інших складних і зовсім простеньких рецептів салатів до новорічного столу. Ось, наприклад — наступна добірка складається з 10 варіантів салатів, кожен з яких містить в собі лише 3 інгредієнти. Просто підготуйте їх, змішайте одне з одним, приправте сіллю або спеціями за смаком, змастіть рослинною олією, сметаною чи майонезом за смаком. І можете подавати на святковий стіл.

Святковий салат з печерицями та куркою
Святковий салат з печерицями та куркою

Рецепт № 1. Свіжі помідори + відварена квасоля + болгарський перець. Помідори поріжте кубиками, перець – теж. Квасолю попередньо замочіть у воді кімнатної температури, потім — відваріть на середньому вогні і дайте охолонути. Змішайте всі інгредієнти і заправте майонезом.

Рецепт № 2. Консервована кукурудза + пшеничні сухарики + свіжий часник. Консервовану кукурудзу відкрийте і висипте в окрему ємність. Пшеничні сухарики — додайте до кукурудзи. Туди розчавіть на пресі очищені зубчики свіженького часнику. Додайте рослинну олію або сметану невеликої жирності за смаком.

Рецепт № 3. Консервований тунець + варене яйце + сир. Висипте усі 3 інгредієнти в миску, ретельно перемішайте, додайте оливкову або соняшникову олію.

Рецепт № 4. Філе курки + гриби печериці + свіжий огірок. Філе відваріть або запечіть в духовці. Гриби — поріжте кубиками і обсмажте на пательні разом із соняшниковою олією. Огірок — поріжте кубиками. Змішайте всі компоненти, додайте сіль і спеції за власним смаком, майонез чи сметану.

Рецепт № 5. Варене яйце + огірок + консервований горошок. Куряче яйце відваріть вкруту, почистіть від шкарлупи і дрібненько поріжте. Відкрийте консервований горошок, злийте рідину і висипте його в миску для приготування салату. Додайте подрібнене яєчко. Також поріжте огірок кубиками і всипте туди ж. змішайте усі компоненти і змастіть салат соняшниковою олією або сметаною. За бажанням можете додати зелень кропу чи петрушки.

Рецепт № 6. Креветки + зелений салат + перепелині яйця. Креветки розморозьте. Зелений салат дрібненько поріжте. Перепелині яйця відваріть і розріжте навпіл. З’єднайте всі інгредієнти і перемішайте. Змастіть салат олією.

Рецепт № 7. Авокадо + консервований тунець + огірок. Авокадо почистіть від шкірки, поріжте шматочками, всипте в окрему миску. Туди ж додайте консервований тунець і порізаний кубиками свіженький огірок. Перемішайте, додайте подрібнену зелень і трошечки сметани. Подавайте до святкового столу, прикрасивши цей салат гілочками зелені.

Салат з огірком та авокадо
Салат з огірком та авокадо

Рецепт № 8. Гранат + буряк + грецький горіх. Відваріть буряк до повної готовності. Почистіть його і потріть на крупній тертці. Грецькі горіхи очистіть від шкарлупи, додайте їх ядра до буряка в окрему миску. Туди ж викладіть зернятка очищеного гранату. Перемішайте, змастіть олією і подавайте до столу.

Салат з буряку, грецьких горіхів та гранату
Салат з буряку, грецьких горіхів та гранату

Рецепт № 9. Відварна яловичина + консервована квасоля + свіжий помідор. Поріжте помідори, висипте в окрему миску, додайте консервовану квасолю. Яловичину відваріть і поріжте кубиками. Всипте в миску до квасолі і помідорів. Перемішайте, змастіть олією чи майонезом.

Рецепт № 10. Морква + відварене куряче яйце + кукурудза. Відваріть моркву на середньому вогні до готовності. Курячі яйця теж відваріть. Почистіть їх від шкурки та шкарлупи, дрібно поріжте. Викладіть в окрему ємність, додайте консервовану кукурудзу і добре перемішайте. Змастіть салат майонезом або сметаною.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?