Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

Олексій Суханов, відомий ведучий суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна” на каналі 1+1 Україна, не дуже тримає в таємниці з приводу свого особистого життя. Шоумен підтвердив, що не є самотнім і вже тривалий час знаходиться у стосунках, хоча до цього в нього вже був невдалий шлюб. Чоловік не розголошує деталей про свою другу половинку, проте зазначає, що відчуває значну радість у цих стосунках.

Шоумен зауважив, що наразі вони разом прийшли до висновку, що їхнє сімейне життя потребує особливого підходу, особливо щодо важливих рішень.

У інтерв’ю для радіостанції “Люкс ФМ”, Суханов поділився своїми думками про кохання:

“Я можу сказати, що я щаслива людина. У моєму серці достатньо любові. Не можна собі забороняти кохання”.

Ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов розповів подробиці особистого життя
Ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов розповів подробиці особистого життя

Ведучий торкнувся також питання усиновлення. Він підкреслив, що це має бути спільне рішення, і його партнерка поки не готова до цього кроку. Однак Суханов активно допомагає фінансово дітям, які опинилися без батьків, що свідчить про його велику людяність і соціальну активність.

Щодо його минулого шлюбу, відомо, що офіційно Олексій був одружений лише один раз, і ця пара розійшлась у 2016 році. Він висловив вдячність колишній дружині за тринадцять років, проведених разом, підкресливши, що підтримує з нею контакт.

Ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов розповів подробиці особистого життя
Ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов розповів подробиці особистого життя

На питання про його нинішнє кохання, Олексій залишився загадковим, зазначивши, що він щасливий в своїх стосунках, але з поваги до особистості своєї обраної не готовий розголошувати її ім’я. Він визнав, що їм разом добре, і вони працюють над тим, щоб зберігати свої емоції та тримати під контролем самі себе.

Нові статті

Схожі статті

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.