Намазка на хліб з сала: рецепт найкращого доповнення до борщу, з яким і на “МастерШеф” потрапити можна

Бюджетний варіант закуски із сала та часнику ідеально підходить для українського частування. "Один Факт" пропонує до вашої уваги простенький рецепт приготування намазки з сала та часнику.

Намазка на хліб з сала та часнику — ідеальна закуска до борщу. Спробуйте приготувати її в домашніх умовах — це просто.

Справжня українська кухня ніколи не обходиться без борщу та закуски до нього. Якщо вам треба швиденько накрити стіл до приходу гостей — обов’язково приготуйте ось таку намазку. Вона прийдеться до душі поціновувачам українських страв.

Намазка із сала до борщу: перелік складових
Намазка із сала до борщу: перелік складових

Намазка із сала і часнику — бюджетна і простенька страва, рецепт якої “Один Факт” наводить нижче. Головні інгредієнти, які необхідні для цієї страви:

  • червоний перець, паприка, сіль — за смаком;
  • часник: 2 зубчики;
  • сало: 200 грамів.

Покроковий рецепт приготування намазки із сала та часнику

Як приготувати намазку із сала і часнику: покроковий рецепт
Як приготувати намазку із сала і часнику: покроковий рецепт

Крок № 1. Візьміть сало, добре його промийте, видаліть шкірку і наріжте невеликими кубиками.

Крок № 2. Перемелюйте сальце через м’ясорубку або через блендер.

Крок № 3. Часник почистіть, подрібніть і додайте до сала. Отриману масу посоліть, поперчіть, можете додати інших спецій і приправ на свій смак. Добре перемішайте отриману консистенцію. Потім — додайте 2 краплі рослинної олії.

Крок № 4. Розімніть намазку із сала та часнику на шматочки хліба. Для створення бутербродів можна обирати будь-який хліб, але найкраще для цієї намазки підходить саме чорний хліб.

Перед подачею такої закуски до столу можете прикрасити її соковитою зеленню. Але це — не обов’язково.

Зберігати намазку на хліб краще за все в холодильнику. Покладіть мелене сало із часником в окрему скляну баночку. Максимальний строк зберігання: 6-7 днів. За цей період страва набуде найкращого смаку.

Щоб намазка із сала вийшла найсмачнішою — потрібно правильно обрати його в магазині. Найбільш підходящий варіант сала — те, що взяте зі спинки або ж бокової частини. Таке сало буде ніжненьким, в міру товстим, з тоненькою шкіркою. Його шкірка не повинна бути занадто жорсткою і висохлою.

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.