Діти знаменитостей вбралися у вишиванки з нагоди свята: бачимо нащадків Гвоздьової, Павліка, Кіма та інших

Зірки не змогли обійти увагою День вишиванки. Тому 18 травня вбралися у вишиті сорочки самі й не забули приготувати святкове вбрання для своєї малечі.

Ілона Гвоздьова

Домінік залюбки позує у вишиванці

Хореографиня привітала зі святом своїх підписників, виклавши в мережу світлину свого молодшого синочка Домініка. Хлопчина позує на тлі зеленої галявини. Дитя, якому ще не минуло 3 рочки, гарно представив білу сорочку з червоною вишивкою. А мама зробила приписку зі сподіваннями якнайшвидшого закінчення “цього жаху, і ми жили у мирі та злагоді”.

Дядя Жора

Дядя Жора показав одну з трьох доньок

47-річний шоумен має трьох донечок, з мамою яких проживає у шлюбі вже 22 роки. Але у День вишиванки Вадим Мичковський виклав світлину лише з однією з них. Тато з такої нагоди вбрався у білу вишиванку, вишиту по білому, а в дівчинки блакитна сукня з багато прикрашена вишивкою рукавами.

Григорій Решетник

У ведучого троє синів і всім потрібна вишиванка

38-річний ведучий має трьох синів. 18 травня вся родина вбралася по-святковому. Особливо виділилася багатодітна мама. Жінка вбралася у гарну білу сукню з блакитно-червоною вишивкою і підперезалася червоним паском. Сорочка татуся теж вишита яскраво – до самого низу і по плечах. А хлоп’ята всі як один у вишиванках з голубою вишивкою.

Віктор Павлік

Родина Павліків вбралася в один стиль

Вся молода родина співака принарядилася в однотипні вишиванки темно-сірого кольору з червоними квітами. У тата й синочка вони розташовані спереду, а в матусі ще й рукава гарно прикрашені.

Віталій Кім

Маленький Кім радо зустрічає свято

Не забув привітати підписників із Днем вишиванки й очільник Миколаївщини. Виклав у мережу світлину найменшого сина. Русланчик надів вишиванку з синім орнаментом, а ще накинув на плечі піджачок.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?