Відразу три українські фільми тепер можна побачити на Netflix: усі вони є захоплюючими комедіями

Українські стрічки "Сусідка", "Свінгери" та "Свінгери 2" стали доступними для 19 країн Європи – переважно Східної та Центральної. Вони з'явилися на стримінговій платформі Netflix.

Українські стрічки “Сусідка”, “Свінгери” та “Свінгери 2” стали доступними для 19 країн Європи – переважно Східної та Центральної. Вони з’явилися на стримінговій платформі Netflix.

“Сусідка”

Прем’єра романтичної комедії, що з’явилася на стримінговій платформі 12 липня, в Україні відбулася напередодні Нового, 2023 року. Сценарій до ромкому написала Ірена Карпа. До головних ролей долучені Ксенія Мішина та Артемій Єгоров.

Фільм Сусідка з’явився на Netflix

За сюжетом, чоловік є затятим холостяком і конче потребує веселих розваг. І тут на його життєвому шляху намалювалася строга вчителька музики, яка самотужки виховує дитину і понад усе мріє про міцну сім’ю. Лише одна карколомна подія призвела до кардинальних змін у житті обох героїв.

“Свінгери”

На Netflix комедія з еротичним нахилом з’явилася у травні. У центрі сюжету сімейні пари, яких засмоктала рутина й відібрала радість життя. Вони вирішують освіжити почуття, зустрівшись з іншою родиною і обмінявшись партнерами.

Фільм Свінгери з’явився на Netflix

Звісно, нічого хорошого з цього не виходить, а починається справжній шарварок зі з’ясовуванням стосунків й екскурсам у минуле, коли герої були молодими й закоханими.

“Свінгери 2”

Сіквел було вироблено українськими й латвійськими кіновиробниками. До вже звичних нам героїв із першої частини комедії – Олі Полякової, Михайла Кукуйка, Ганни Саліванчук, В’ячеслава Довженка – додалися ще дві яскраві зірки: Даша Астаф’єва та Олексій Вертинський. Останньому взагалі довелося зіграти особу нетрадиційної орієнтації.

Фільм Свінгери 2 з’явився на Netflix

Прем’єра стрічки в Україні відбулася ще у 2019 році. Тепер і мешканці інших країн зможуть вдосталь посміятися над перипетіями сімей, яким конче бракує гострих відчуттів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?