“Їй нарешті вдалося зійти зі сцени”: Руслана Писанка була перепохована. Яке місце вічного спокою їй обрали?

Руслана Писанка тепер поряд з мамою та братом. Чоловік переніс її прах з усипальні Спасо-Преображенського собору. Де знайшла вічний спокій колоритна українська акторка та ведуча програми "Погода"?

Чоловік телеведучої Руслани Писанки прийняв рішення перепоховати її прах. Інформація про це з’явилася у Телеграм-каналі одного з колег Руслани — Єгора Гордєєва. У своєму дописі він посилається на чоловіка Русі та розповідає, що Ігор Ісаков подзвонив йому особисто, щоб повідомити новину про перепоховання праху акторки на Байковому кладовищі — поряд з мамою, братом та батьком акторки.

Руслана Писанка зійшла зі сцени
Руслана Писанка зійшла зі сцени

За словами Гордєєва, Ігор Ісаков пояснив своє рішення тим, що в усипальні Спасо-Преображенського собору, де до цього моменту знаходився прах Руслани Ігорівни, вона була наче на сцені.

— Час зійти зі сцени інколи приходить, коли тебе вже нема. Інколи не приходить ніколи, але так легше — додає Гордєєв.

В своїй Telegram–публікації Єгор також повідомив, що через день після новини про перепоховання Русі йому подзвонила їх спільна знайома, з якою не було спілкування вже понад рік. Вона прийшла в усипальню Свято-Преображенського собору, щоб покласти квіти та побути поруч з Русланою, але… не знайшла в крипті її урни з прахом. Добре, що телеведучий вже поспілкувався з Ісаковим та знав, що їх колега вже “зійшла зі сцени”.

Рідні перепоховали Руслану Писанку на Байковому кладовищі
Рідні перепоховали Руслану Писанку на Байковому кладовищі

Руслана Писанка виїхала в Німеччину з України після повномасштабного вторгнення. Там вона проходила довготривале лікування від агресивної форми онкологічного захворювання. Про свою хворобу телеведуча намагалася не розповсюджуватися, приховувала інформацію про стан свого здоров’я та діагноз. Інформація про смерть телеведучої з’явилася 19 липня 2022 року. Через 2 дні — 21 липня, її тіло кремували у Німеччині. Прощання з актрисою відбулося рівно через місяць, 21 серпня, у Свято-Преображенському соборі ПЦУ у Києві.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?