Музичний дует братів Борисенків з “Фабрики Зірок”: чому вони зникли зі сцени і чим займаються зараз?

Близнюки Саша і Вова Борисенко сяяли на українській сцені 14 років тому. Їх виступи на "Фабриці зірок-3" були очікуваними для багатьох українок, а ось де ці хлопці зараз і чим займаються? Деталі

Брати-близнюки Саша і Вова Борисенко стали відомі на всю Україну після виступу на третій “Фабриці Зірок”, що проходила у 2009 році. З того моменту минуло чимало часу. Зараз, 14 років потому — хлопці забули про великий музичний шоу-бізнес та працюють зовсім в інших сферах.

Музична кар’єра після “Фабрики Зірок”

Український музичний дует братів Борисенків став впізнаваним після “Фабрики Зірок-3”. Хлопцям в той час було лише по 17 років, а конкуренцію у музичному конкурсі для них склали Аліна Астровська, Коля Сєрга, Санта Дімопулос і актор Паша Лі, який в березні 2022 року поклав життя, захищаючи Україну від росіян.

На “Фабриці Зірок” Олександру та Володимиру Борисенкам не вдалось здобути перемогу. У музичному шоу вони посіли 4 місце, але змогли отримати прихильність та любов шанувальників із різних куточків України. Зараз близнюкам вже виповнилося по 31 року, а їх музична кар’єра зійшла нанівець.

Після завершення “Фабрики” хлопці намагались і далі займатись музикою. Вони підписали контракт із Новим Каналом, створювали нові пісні та активно розвивали творчу кар’єру. Однак шалена популярність не допомогла близнюкам втриматись на зірковому Олімпі. Брати випустили ще декілька пісень (“Колдовала зима”, “Не трогай мой плеер”, “Звёздный берег”, “Пусть я маленького роста”).

В 2016 році хлопці намагалися розвивати новий музичний проект “BRO Borisenko Brothers”. Та через кілька років їх дует розпався, після чого Володимир зайнявся сольною кар’єрою.

Чим хлопці займаються зараз?

Володимир та Олександр Борисенко
Володимир та Олександр Борисенко
Брати Борисенко активно допомагають Україні
Брати Борисенко активно допомагають Україні

Нещодавно Вова Борисенко побував в гостях у блогера Слави Дьоміна і розповів йому, що зараз працює в сфері реклами:

— Я креативний копірайтер. Вигадую ідеї – повідомляв колишній співак весною 2023 року

А ще Володимир Борисенко повідомив про співробітництво з Машею Єфросиніною. В команді з нею він створював рекламу йогуртів. Також Вова зауважив, що завдяки шоу-бізнесу добре знає, що таке цільова аудиторія та як саме вона сегментується.

Його брат Олександр Борисенко зараз працює в сфері дизайну і монтажу. За словами хлопця – для нього найважчими після “Фабрики Зірок” видалися 2014 та 2015 роки. Після подій на Майдані доходів практично не було та ще й, катаючись на сноуборді — він відірвав собі ключицю від плеча. Знадобилась термінова операція, на яку не було жодних коштів. На щастя Сашку тоді запропонували концерт у місті Хмельницький. В ньому він взяв участь на наступний день після операції. Було складно, але співак зізнається, що впоратись зміг. Навіть спіймав такий кураж, що трохи шви розійшлися.

Зараз брати Борисенко намагаються допомагати армії, а Володимир навіть став на військовий облік — після вручення повістки у Львові.

До лав ЗСУ його поки не взяли. А ось брату Олександру повістки ще взагалі не було. Але Сашко зізнається що служити хотів би там, де буде найбільш корисним.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.