З 16-ти років: українська акторка з серіалу “Будиночок на щастя” розповіла, чому змінила прізвище та ім’я

Українська акторка з серіалу "Будиночок на щастя", розповіла, чому в 16 років їй довелось змінити ім'я. Як звали Віталіну Біблів багато років тому? Подробиці у матеріалі

Українська акторка Віталіна Біблів відома багатьом глядачам. Зараз вона активно Знімається в українських серіалах, грає у театральних виставах київського театру “Золоті ворота”, а ще — підіймає настрій своїм шанувальникам в особистому акаунті Instagram, створивши колоритну героїню — бабу Наташу. А крім того — допомагає збирати кошти на українську армію.

Днями Віталіна Біблів розповіла, як батьки обирали для неї їм’я відразу після народження. Для цього був обраний так званий метод випадковості, коли на малесеньких папірцях батьки новонародженої майбутньої акторки написали декілька дівочих імен і всі ці папірці змішали та поклали у батьків картуз. А потім — витягували навмання.

 

— Я могла бути Ларисою, Ніною. А мій брат закохався тоді у дитячому садочку у дівчинку, яку звали Віталіна — зізнається акторка.

 

Батьки вирішили і його написати та кинути до картуза. А потім — його ж і витягли. Однак до самих 16 років в її паспорті було зовсім інше ім’я та прізвище: Віта Бібліва. Справа в тому, що в радянські часи заперечували існування такого імені, як “Віталіна”, а до прізвища додали кінцівку “а”, щоб русифікувати його.

 

Українська акторка Віталіна Біблів
Українська акторка Віталіна Біблів

Лише в 16 років Віталіна виправила цю помилку. Під час оформлення першого паспорту майбутня акторка змінила свідоцтво про народження і вписала туди своє справжнє ім’я: “Віталіна Біблів” – повністю позбавившись від його нав’язаної колись російської форми. Адже в Радянському Союзі прийнято було, щоб усі жіночі прізвища закінчувались лише на літеру “А”.

Люба з серіалу Будиночок на щастя: акторка Віталіна Біблів
Люба з серіалу Будиночок на щастя: акторка Віталіна Біблів

Крім того, в інтерв’ю Віталіна Біблів торкнулася теми спілкування з колишньою колегою по кінопроекту “Будиночок на щастя” Галиною Безрук. За словами акторки — зараз вони не спілкуються, бо Галя зробила свій вибір. Нажаль — не на користь рідної країни. Чи правильним був цей вибір — покаже час. Біблів також зауважила, що не хоче спілкуватись на цю болючу для неї тему.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?