Тимур Мірошниченко розповів деталі з усиновлення другої дитини: назвав стать і розповів про перешкоди

Нещодавно шоумен поділився з шанувальниками деталями: розкрив стать дитини та зізнався, коли нарешті родина Мірошниченків поповниться, і їх стане шестеро. Детальніше читайте далі у статті.

Відомий український телеведучий Тімур Мірошниченко півроку тому став батьком утретє завдяки всиновленню – шоумен разом зі своєю коханою Інною пройшли всі “кола” цього процесу в українських реаліях та стали батьками Марселя. Хлопчик відсвяткував свій другий День народження вже в родині, оточений любов’ю.

Тімур та Інна Мірошниченки хочуть усиновити ще одну дитину

Ще на етапі всиновлення Марселя подружжя Мірошниченків говорили, що на цьому не зупиняться. На щастя, що в Інни, що в Тімура достатньо можливостей забезпечити любов’ю, турботою, можливостями та матеріальними благами не лише власних, а і названих дітей. Названих саме в множині, адже нещодавно шоумен зізнався, що на Марселі вони не зупиняться.

Тімур Мірошниченко розкрив деталі усиновлення ще однієї дитини
Тімур Мірошниченко розкрив деталі усиновлення ще однієї дитини

Тімур Мірошниченко хоче всиновити ще одне дитя

Шоумен із дружиною вже на шляху до “поповнення”. Єдине, що їх зараз зупиняє – бюрократія системи всиновлення дітей в Україні. Як виявилося, подружжю доведеться знову проходити курси всиновлювачів вдруге за рік – навіть після “успішного” завершення цього процесу з Марселем. Але Тімур вірить, що родина Мірошниченків поповниться вже у 2024 році.

Тімур Мірошниченко розкрив деталі усиновлення ще однієї дитини
Тімур Мірошниченко розкрив деталі усиновлення ще однієї дитини

Якої статі буде друга названа дитина Мірошниченків

Підписники ведучого поцікавилися, якої статі буде наступна названа дитина. Тімур зізнався, що в цьому питанні послухає свою рідну доньку Мію – вона буквально вимагає в батьків сестричку. Що цікаво – дівчинка говорить про майбутню названу сестру так, ніби вона вже є, просто поки не вдома та не поруч із ними. Дуже радісно, що в родині нема ревнощів у рідних дітей до названих – вони навпаки, ніби самі очікують поповнення не менш, ніж батьки.

Тімур Мірошниченко розкрив деталі усиновлення ще однієї дитини
Тімур Мірошниченко розкрив деталі усиновлення ще однієї дитини

Нові статті

Схожі статті

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.

Життя цих п’яти знаків Зодіаку наповниться щастям вже з цього вівторка: гороскоп на липень 2024 року

Знаки Зодіаку Терези, Близнюки, Скорпіон, Діва та Водолій будуть щасливими протягом усього липня та випаде чудовий шанс - гороскоп на липень 2024 року.

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.

“Без такого Колі не було б такої Раї”: полтавський баяніст, що підкорив серце співачки Раїси Кириченко

Раїсу Кириченко не дарма називали берегинею української пісні. Але хтозна, як би склалась її творча доля, якби в житті не трапилось справжнього кохання із баяністом Миколою Кириченком.