Викрутила шарм на максимум: цю стрижку “Каре француженки” зробила собі зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко

Яна Глущенко — одна з акторок гумористичної програми "Дизель шоу". Зараз шоу неможливо уявити без норовливої білявки, а Яна заради уваги аудиторії готова додати шарму і… кардинально змінити зачіску.

Яна Глущенко з гумористичної програми “Дизель шоу” вирішила кардинально змінити імідж та… обрізати довге волосся. В якості нової зачіски артистка обрала стрижку “каре” і показала у соціальній мережі Instagram фото у новому амплуа.

Допис із новою фотографією Яна оприлюднила на особистій сторінці у блозі, який артистка веде досить активно. Яна зробила фото обличчя крупним планом майже без макіяжу, але її прихильникам на очі кинулося навіть не це.

Увагу багатьох користувачів соцмережі привернула нова довжина волосся актриси. Якщо поглянути на допис, яким Глущенко супроводила нову світлину – стає зрозуміло, що рішення вкоротити довжину волосся та обрати стильне французьке каре далось артистці легко. Новий стиль зачіски Яна довго не обмірковувала. Просто настав такий момент, коли захотілось оновлень.

Психанула – зазначила акторка “Дизель шоу” у дописі.

Раніше Яна Глущенко була власницею довгого волосся, але після кардинальних змін довжина локонів помітно вкоротилася. Артистка залишила мінімальну довжину, та чубчик вирішила не відрізати.

Аудиторія, що слідкує за життям акторки з “Дизель шоу” – висловила своє захоплення нової зачіскою Яни. Багато хто із шанувальників зазначив, що оновлений стиль зірці українського гумору дуже пасує.

Одна з прихильниць Яни Глущенко зробила акцент на тому, що артистка все ж обрала класичне каре без чубчику. Імовірно, якщо б зірка “Дизель шоу” наважилась на більш кардинальні зміни зовнішності — то в подальшому могла б про це пожалкувати.

Якби там не було, але на світлині Яна Глущенко із новою зачіскою виглядає цілком щасливою. Оновлена стрижка і стильний образ їй самій дуже подобаються. А це, мабуть — і є головним для кожної жінки.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять вийти зі своєї зони комфорту

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки прогнозують вам нові можливості, якщо ви спробуєте щось нове. Астрологічний прогноз.

Прожили разом вже 29 років, але діточок не народили: історія кохання і невдалого материнства Руслани Лижичко

51-річна українська співачка Руслана Лижичко давно живе в щасливому шлюбі зі своїм продюсером Олександром Ксенофонтовим. "Один Факт" розповість, як розпочиналась і розвивалась їх історія кохання.

Мартиновська відправила 8-річну доньку за кордон, але не до батька: де зараз спадкоємиця судді МастерШеф?

Суддя з кулінарної програми "МастерШеф" Ольга Мартиновська відправила 8-річну доньку Віру за кордон. Однак, поїхала дівчинка зовсім не до рідного батька Івана Кобця, який мешкає у Франції.

Економимо електроенергію правильно: які прилади вимкнути з розеток, щоб зайвих кіловатів не накрутити

Українці в умовах подорожчання електроенергії і постійних відключень світла намагаються віднайти спосіб зекономити. Наступні поради щодо правильного використання електроприладів стануть їм у нагоді.