ТОП-7 українських зірок, що стали батьками у 2023 році: Тарабарова вже тричі мама, а Островська вперше

Рекомендуємо вам ознайомитися з підбіркою зірок, що стали батьками в 2023 році – хтось вперше, хтось вдруге, а хтось навіть усиновив дитину. Детальніше читайте у статті.

Світлана Тарабарова

Співачка з Херсонщини 19 квітня народила третю дитину в одному з пологових Київщини. Щасливі батьки назвали дівчинку Поліною, та регулярно залучають до творчості матусі.

Підбірка зірок, що стали батьками в 2023 році

Євгенія Емеральд

Колишня снайперка та ювелірка, а зараз – бірчиня за права жінок, – народила другу дитину незадовго до Тарабарової – 15 квітня. Євгенія назвала її Афіною – на честь грецької богині, покровительки військового мистецтва, мудрості та ремесел.

ONUKA

Ната Жижченко, що створює музику під псевдонімом ONUKA, стала мамою вдруге. Разом із Євгеном Філатовим, її чоловіком, вони назвали дівчинку Ліною.

Підбірка зірок, що стали батьками в 2023 році
Підбірка зірок, що стали батьками в 2023 році

Тімур та Інна Мірошниченки

Так, шоумен із дружиною стали батьками втретє, всиновивши дитину, тому вони мають повне право бути в цьому списку. Дворічний Марсель за півроку проживання в люблячій родині став набагато краще себе почувати та рости, як і всі діти.

Підбірка зірок, що стали батьками в 2023 році
Підбірка зірок, що стали батьками в 2023 році

Макс Чмерковський

Професійний танцівник та хореограф, що став першим “Холостяком” на українському телебаченні, а також підкорив серця українок на шоу “Танці з зірками”, цього року став батьком вдруге – 17 травня. У шлюбі з танцівницею Петою Маргатройд тепер вони виховують сина Шая, народженого у 2018 році, і цьогорічного Ріо Джона.

Наталія Островська

30-річна ведуча новин, журналістка та кореспондентка уперше стала мамою 17 листопада цього року, народивши донечку Аґату, старанно приховуючи свою вагітність до літа цього року.

Саша Бо

Одна з найвідоміших українських блогерок Олександра Тарнавська стала мамою втретє, народивши доньку Віру в новому шлюбі з Платоном Тарнавським. Він також із радістю виховує її дітей від попереднього шлюбу з Ігорем Пустовітом – 7-річного Данила та 5-річного Євгена.

Підбірка зірок, що стали батьками в 2023 році

Нові статті

Схожі статті

Життя цих п’яти знаків Зодіаку наповниться щастям вже з цього вівторка: гороскоп на липень 2024 року

Знаки Зодіаку Терези, Близнюки, Скорпіон, Діва та Водолій будуть щасливими протягом усього липня та випаде чудовий шанс - гороскоп на липень 2024 року.

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.

“Без такого Колі не було б такої Раї”: полтавський баяніст, що підкорив серце співачки Раїси Кириченко

Раїсу Кириченко не дарма називали берегинею української пісні. Але хтозна, як би склалась її творча доля, якби в житті не трапилось справжнього кохання із баяністом Миколою Кириченком.

Викрутила шарм на максимум: цю стрижку “Каре француженки” зробила собі зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко

Яна Глущенко — одна з акторок гумористичної програми "Дизель шоу". Зараз шоу неможливо уявити без норовливої білявки, а Яна заради уваги аудиторії готова додати шарму і… кардинально змінити зачіску.