Брат Тіни Кароль знає, чи дійсно відомий музичний продюсер став батьком її дитини: що чули і що відомо

Тіна Кароль самотужки виховує сина Веніаміна, якого народила від коханого чоловіка. Її старший брат Станіслав Ліберман знає, чи дійсно батько хлопця був відомим музичним продюсером.

Історія кохання співачки Тіни Кароль і її музичного продюсера Євгена Огіра завжди вражала суспільство своєю тендітністю і в той же час — неймовірною силою.

Творчі відносини цієї пари розпочалися в той самий момент, коли молода артистка пішла від свого попереднього наставника. Тоді без скандалу не обійшлося.

Перше знайомство майбутнього подружжя відбулося в 2007 році на каналі М1. Любові з першого погляду між ними не вийшло. Тіна Кароль, побачивши Огіра – спочатку навіть розгубилася.  Євген на той момент був настільки зайнятий, що майже не звернув уваги на юну артистку.

Євген Огір і Тіна Кароль
Євген Огір і Тіна Кароль

Згодом Євген Огір став для Тіни продюсером та допоміг їй побудувати пісенну карʼєру.

Поступово їх стосунки стали більше, ніж робочими. Кохання спалахнуло швидко і вже в січні 2008 року пара таємно розписалася. Весілля Тіни Кароль також відзначали в атмосфері таємничості. Через декілька місяців, а саме – 15 червня 2008 року молодята обвінчалися в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської Лаври.

Брат Тіни Кароль, 43-річний Станіслав Ліберман
Брат Тіни Кароль, 43-річний Станіслав Ліберман

Велике кохання Тіни Кароль і Євгена Огіра мало продовження. 18 листопада 2008 року артистка народила чоловіку єдиного сина, Веніаміна. Усі родичі молодої співачки і тому числі брат Станіслав Ліберман, що старший від Тіни на 4 роки — не мали ніяких сумнівів у тому, що новонароджений малюк — це дитя справжнього кохання. Звісно ж, його рідним батьком був ніхто інший, як музичний продюсер Тіни Кароль Євген Огір.

Народжувала Тіна Кароль в одному із київських пологових будинків. Зараз Веніамін — вже майже дорослий. В листопаді 2024 року хлопцеві виповниться 16 років. Із 7-річного віку він мешкає і навчається за кордоном, у Лондоні.

Тіна Кароль із сином Веніаміном, який виріс справжньою копією батька
Тіна Кароль із сином Веніаміном, який виріс справжньою копією батька

Тіна Кароль мріяла про те, аби народити чоловіку ще й донечку. Та доля розпорядилася інакше. На початку 2012 року в Євгена Огіра діагностували невиліковну хворобу — рак шлунку. Через рік, 28 квітня 2013 року музичний продюсер відійшов у засвіти.

Увесь цей час Тіна Кароль продовжувала давати концерти, приймала участь у різноманітних фестивалях. Навіть дізнавшись про смерть коханого, Тіна Кароль все одно вийшла на сцену і виконала пісню “Выше облаков”. Цей виступ артистки вийшов надпотужним, адже попри сльози та біль втрати Тіна співала…

Нові статті

Схожі статті

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять вийти зі своєї зони комфорту

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки прогнозують вам нові можливості, якщо ви спробуєте щось нове. Астрологічний прогноз.

Прожили разом вже 29 років, але діточок не народили: історія кохання і невдалого материнства Руслани Лижичко

51-річна українська співачка Руслана Лижичко давно живе в щасливому шлюбі зі своїм продюсером Олександром Ксенофонтовим. "Один Факт" розповість, як розпочиналась і розвивалась їх історія кохання.