Вероніка Кастро змінилася до невпізнання: нині “Дика роза” виглядає поважною сивочолою 71-річною бабусею

Мексиканська актриса мильних опер Вероніка Кастро мала мільйони шанувальників у 90-их роках минулого століття. Погляньмо, чи сильно змінилася, і як виглядає знаменитість у 71 рік.

У 80-их роках минулого століття радянські люди після важкої робочої зміни на заводі та 2-годинного стояння в черзі за шматком ковбаси приходили додому, вмикали телевізор і починали проливати сльози над тяжкою долею Маріанни, яка беззастережно закохалася в багатія Луїса.

Отак і минали будні в очікуванні чергової серії “Багаті теж плачуть”. Наступного десятиліття Вероніка Кастро знову з’явилася в телевізорі. На цей раз у нескінченному серіалі “Дика роза”.

Як нині виглядає мексиканська актриса Вероніка Кастро

Тож коли мексиканська акторка приїхала у 1992 році до москви, їй влаштували царський прийом, а на вулиці по ходу проїзду кортежу висипали мільйони людей. Кастро навіть не підозрювала, що має стільки щирих шанувальників. За 18 років приїхала до російської столиці знову, та в росіян уже були інші кумири.

Як нині виглядає мексиканська актриса Вероніка Кастро

У 2022 році було вирішено зняти рімейк “Багатих”, але такого шаленого успіху, як раніше, стрічка вже не здобула. Часи змінилися. Змінилася й зовнішність зірки серіалу. Нині Вероніці Кастро минув 71 рік. В її зовнішності не залишилося нічого від тієї пристрасної брюнетки з кирпатим носиком.

Як нині виглядає мексиканська актриса Вероніка Кастро

Зірка з наміром продовжити молодість зробила пластичну операцію. Та, певно, відбулася вона не дуже вдало, тож обличчя перетворилося схожим на манекен. Звісно, не обійшлося без зміни форми носа й губ, а підборіддя трішки загострилося.

Як нині виглядає мексиканська актриса Вероніка Кастро

На пенсію Кастро пішла 2019 року, відмовившись грати стареньких бабусь. Щоправда, порушила слово і 2022 з’явилася у стрічці “Коли я молода”. Нині займається родинними справами, маючи двох синів, та викладає пости в соцмережу. Щоправда, вправно фотошопить своє обличчя, щоб ніхто ні про що не здогадався.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?