Вероніка Кастро змінилася до невпізнання: нині “Дика роза” виглядає поважною сивочолою 71-річною бабусею

Мексиканська актриса мильних опер Вероніка Кастро мала мільйони шанувальників у 90-их роках минулого століття. Погляньмо, чи сильно змінилася, і як виглядає знаменитість у 71 рік.

У 80-их роках минулого століття радянські люди після важкої робочої зміни на заводі та 2-годинного стояння в черзі за шматком ковбаси приходили додому, вмикали телевізор і починали проливати сльози над тяжкою долею Маріанни, яка беззастережно закохалася в багатія Луїса.

Отак і минали будні в очікуванні чергової серії “Багаті теж плачуть”. Наступного десятиліття Вероніка Кастро знову з’явилася в телевізорі. На цей раз у нескінченному серіалі “Дика роза”.

Як нині виглядає мексиканська актриса Вероніка Кастро

Тож коли мексиканська акторка приїхала у 1992 році до москви, їй влаштували царський прийом, а на вулиці по ходу проїзду кортежу висипали мільйони людей. Кастро навіть не підозрювала, що має стільки щирих шанувальників. За 18 років приїхала до російської столиці знову, та в росіян уже були інші кумири.

Як нині виглядає мексиканська актриса Вероніка Кастро

У 2022 році було вирішено зняти рімейк “Багатих”, але такого шаленого успіху, як раніше, стрічка вже не здобула. Часи змінилися. Змінилася й зовнішність зірки серіалу. Нині Вероніці Кастро минув 71 рік. В її зовнішності не залишилося нічого від тієї пристрасної брюнетки з кирпатим носиком.

Як нині виглядає мексиканська актриса Вероніка Кастро

Зірка з наміром продовжити молодість зробила пластичну операцію. Та, певно, відбулася вона не дуже вдало, тож обличчя перетворилося схожим на манекен. Звісно, не обійшлося без зміни форми носа й губ, а підборіддя трішки загострилося.

Як нині виглядає мексиканська актриса Вероніка Кастро

На пенсію Кастро пішла 2019 року, відмовившись грати стареньких бабусь. Щоправда, порушила слово і 2022 з’явилася у стрічці “Коли я молода”. Нині займається родинними справами, маючи двох синів, та викладає пости в соцмережу. Щоправда, вправно фотошопить своє обличчя, щоб ніхто ні про що не здогадався.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.