Як виглядає дружина і донька Кузьми Скрябіна: вийшли на червону доріжку з Тіною Кароль і Анною Трінчер

Про Кузьму Скрябіна нині згадують нечасто. Тим паче ніхто не знає, чим і як живуть його дружина Світлана та донька Барбара. Та нещодавно близьких родичок музиканта можна було побачити на заході.

Змусити Світлану Бабійчук та її доньку Барбару Кузьменко відвідати світський захід дуже складно. Жінки не терплять публічності й воліють займатися власними справами, не залучаючи увагу широкого загалу.

Як виглядають вдова та донька Кузьми Скрябіна

Але задля прем’єри фільму “Я, “Побєда” і Берлін”, відзнятого за мотивами повісті Андрія Кузьменка, близькі родички зробили виключення. Тож усі присутні отримали можливість побачити двох із трьох найулюбленіших жінок Скрябіна.

Як виглядають вдова та донька Кузьми Скрябіна

Мама й донька вбралися у чорні луки. Щоправда, на светрі у Світлани були різноколірні вставки. А Барбара наділа на шию ланцюжок із великим ключиком, в якому можна помітити серденько.

Родичі Скрябіна пройшли червоним хідником у кінотеатрі “Оскар” разом із Тіною Кароль, Анною Трінчер, Фаготом, Женею Галичем, Остапом Ступкою та купою інших знаменитостей.

Як виглядають вдова та донька Кузьми Скрябіна

Прем’єра стрічки мала відбутися 17 березня 2022 року. Та через повномасштабне вторгнення довелося відкласти показ на невизначений термін. Як бачимо, все затягнулося на довгих 2 роки.

У книзі “Я, “Побєда” і Берлін” Андрій розповів про відвідини Німеччини разом із другом Бардом. Свою раритетну “Побєду” Кузьменко домовився обміняти на шестисотий мерс. Задача була доправити автівку своїм ходом до обійстя колекціонера.

Головний герой обіцяє коханій Барбарі покатати її на крутій тачці, а хлопцям із гурту сказав, що встигне провернути обмін до призначеного концерту. Звісно, усе пішло не за планом, тож на молодиків чекає ціла купа неочікуваних пригод.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.