Серіал “Район Мелроуз” 8 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер Melrose Place

Чверть століття минуло відтоді, як вийшов 7 сезон серіалу "Район Мелроуз". CBS Studios вирішила знову зібрати трьох відомих актрис на одному знімальному майданчику й запустити 8 сезон.

Серіал “Район Мелроуз” 8 сезон: дата виходу нових серій

Культовий серіал 90-их років повертається на телеекрани. Прихильників серіалу “Район Мелроуз” найбільше цікавить дата виходу 8 сезону. Культовий проєкт повернеться знову через 30 років після виходу 1 серії.

Район Мелроуз повертається через чверть століття після 7 сезону

Тож готуйтеся зустрічати улюблених героїнь Гезер Локлір, Лору Лейтон і Дафну Зунігу. Усі вони дали згоду на участь у перезавантаженні проєкту з минулого століття. Тож залишилося дізнатися, коли вийде “Район Мелроуз” 8 сезон. Кіношники поки не сповіщають цю інформацію, але шоу активно розробляється. Тож очікувати прем’єри можна вже у 2025 році.

“Район Мелроуз”: продовження і сюжет

Оскільки наші героїні вже трішечки літні, за сюжетом події розгортатимуться через багато років. Глядачі зануряться в атмосферу нових подій, що трапляються з улюбленими персонажами. На жаль, один із них уже помер.

Район Мелроуз повертається через чверть століття після 7 сезону

Так вирішила Лорен Джуссіс, якій довірили написати сценарій продовження серіалу “Район Мелроуз”. Саме на похороні зберуться усі мешканці будинку з цього району. Ця доленосна зустріч призведе до відновлення застарілих душевних травм.

Район Мелроуз повертається через чверть століття після 7 сезону

Пригадаються старі романи, вигулькнуть незалікові образи. А головне – відкриються нові таємниці. Локлір витримала всі 7 сезонів. З її колежанок Лейтон з’являлася у 5 сезонах, а Зуніга відпрацювала лише 4 сезони.

“Район Мелроуз” трейлер 8 сезон

Трейлера серіалу “Район Мелроуз” 8 сезону поки ще не оприлюднили. Та все йде до того, що найближчим часом ми побачимо анонс нового шоу.

Нові статті

Схожі статті

Ксенія Мішина задає всеукраїнський тренд: скільки коштує собака породи мальтіпу, яку завела екс-холостячка

Ксенія Мішина в першій половині квітня завела собі домашнього улюбленця. Песик Одін належить до породи мальтіпу, яка зараз в фаворі в українців. Що це за порода і скільки вона коштуϵ — читайте далі.

Верба цілюща: Юрій Горбунов прийшов з церкви і за мить зцілив Катю Осадчу – народна молитва від телеведучого

Катя Осадча у Вербну неділю занедужала і не змогла піти у церкву святити вербу. Але прийшов її коханий чоловік Юрій Горбунов і вилікував її за мить. Як йому це вдалося – розповість "Один Факт".

Довгий тренч і штани-палаццо: Тіна Кароль поєднала головні модні тренди весни 2024, які доступні кожному

Тіна Кароль – відома модниця. Щойно втямила, що штани-палаццо увійшли в моду, відразу ж прикупила кілька штук. Ранньої весни співачка носить ці широкі штани з довгим тренчем.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна, яка присвятила йому своє життя, а він пішов до Тоні Матвієнко

Відомий співак Арсен Мірзоян вперше показав, як виглядає його перша дружина Ганна, з якою він має дві дитини та від якої пішов до іншої. Подробиці особистого життя.