Верба цілюща: Юрій Горбунов прийшов з церкви і за мить зцілив Катю Осадчу – народна молитва від телеведучого

Катя Осадча у Вербну неділю занедужала і не змогла піти у церкву святити вербу. Але прийшов її коханий чоловік Юрій Горбунов і вилікував її за мить. Як йому це вдалося – розповість "Один Факт".

Вербна неділя видалася для телеведучої Катерини Осадчої не зовсім простою. Екс-ведуча “Світського життя” занедужала і не змогла розділити родинні моменти святкової неділі перед Великоднем разом із своїм чоловіком Юріϵм Горбуновим та старшим сином Іванком.

Втім, на Вербну неділю сталось справжнϵ диво і вже у другій половині дня Катерина Осадча змогла не тільки встати з ліжка, але й вийти на вулицю і прогулятися. І все — завдяки старанням чоловіка. Що зробив Юрій Горбунов, щоб кохана швидше одужала? “Один факт” розповість про це далі.

Юрій Горбунов відлупцював Катю Осадчу вербою
Юрій Горбунов відлупцював Катю Осадчу вербою

Юрій Горбунов з самого ранку Вербної неділі відправився разом із сином до Володимирського собору, аби освятити в ньому пухнасті гілочки верби. Після цього ритуалу телеведучий повернувся додому, тримаючи в руках ті самі цілющі гілочки. Горбунов зайшов до кімнати Катерини Осадчої і почав жартома лупцювати її гілочками верби по нозі, примовляючи народну молитву для зцілення:

Не я бʼю, верба бʼϵ — посміхаючись, бив Катерину Осадчу Горбунов. — За тиждень — Великдень!

Вже через кілька годин трапилось справжнϵ диво, яке Катерина Осадча показала у власному Stories Instagram. Ведуча змогла вийти на прогулянку на вулицю. Вона вдягла на голову капюшон і посміхаючись на камеру, вся в промінцях весняного сонця — повідомила:

Вийшла на вулицю. То все верба цілюща

Катя Осадча показала місцеві пейзажі і клумбу із квітучими рожевими півоніями.

Катя Осадча розповіла про цілющу вербу
Катя Осадча розповіла про цілющу вербу

Ось така історія зцілення трапилась в зірковій родині Юрія Горбунова і Катерини Осадчої на Вербну неділю.

А чи доводилося вам бачити дива у великі церковні свята і, зокрема, Вербну неділю? Розкажіть про них в коментарях до ціϵї публікації.

Нові статті

Схожі статті

Схожі між собою лише носом та посмішкою: Віктор Павлік показався разом зі своїм старшим сином та онуком

58-річний співак Віктор Павлік опублікував фото зі своїм старшим сином Олександром та онуком Давидом: як виглядають та чим займаються? Подробиці.

З макіяжем і манікюром: 76-річна Софія Ротару залишила за собою статус ікони жіночої краси навіть на пенсії

Софія Ротару — еталон жіночої краси. В свої 76 років співачка виглядаϵ так само бездоганно, як і в юні роки. Подивіться на стильні образи 76-річної артистки, яка являϵ собою взірець жіночності.

Готова до вагітності вже давно, але дитини ще немає: Руслана розповіла, чому досі не народила бажане маля

Руслана Лижичко кілька років тому заявила, що готова стати мамою та народити дитину, але цього не сталось: що сталось та чому співачка передумала?

Біографія Олександра “Терена” – Холостяка 13: ветеран, який втратив обидві ноги і готовий до кохання

Нещодавно стало відомо, хто ж стане головним героєм романтичного шоу "Холостяк-13", ним став ветеран Олександр "Терен" Будько: що відомо про чоловіка?