Три вагітності Джамали: співачка показала фото з животиком при надії 7, 4 років тому і зараз у 2024

Джамала пригадала, як була при надії 7 та 4 роки тому. Як змінювалась співачка від одного материнства до другого і як виглядаϵ в очікуванні третього хлопчика? "Один Факт" покаже вам прямо зараз.

Співачка Джамала зовсім скоро стане мамою втретϵ. Про свою чергову вагітність вона повідомила на початку 2024 року, коли відбувався Національний відбір на музичний конкурс “Євробачення”.

Джамала зараз знаходиться при надії вже втретϵ, але із теплотою згадуϵ ті часи, коли була вагітною першим та другим сином. Новина про першу вагітність Джамали зʼявилась в листопаді 2017 року. Тоді співачка назвала цю подію найкращим дивом у світі і розповіла, що їй хотілося б тримати цю інформацію в секреті якомога довше. Але оскільки багато знайомих здогадалися про її цікавий стан — то артистка вирішила зізнатися. Свого первістка, Еміра-Рахмана Саіт-Бекіра Сулейманова Джамала народила 28 березня 2018 року.

Друга вагітність Сусани Джамаладінової прийшлася на 2020 рік. Тоді співачка розповідала, що дуже мріϵ про літо і про те, щоб усі її близькі були здорові та усі разом поїхали на море. Другого сина Джамала народила 19 червня 2020 року. Хлопчика назвали Селім-Гірай Сеіт-Бекір Огли Сулейманов. Співачка лагідно назвала хлопчика своїм другим принцем та дуже пунктуальним малюком. Адже народився він в прогнозовану дату.

Про третю вагітність Джамали стало відомо 3 лютого 2024 року. Співачка повідомила цю новину сама, на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram – напередодні Національного відбору на Євробачення 2024. Згодом Джамала зізналась, що чекаϵ на третього хлопчика.
Останніми тижнями співачка часто демонструϵ себе при надії у соціальних мережах.

Артистка зізналась, що плануϵ народжувати третю дитину в Україні — так само, як і першого та другого хлопчика. Схоже, одна із головних мрій виконавиці все ж збулася. Адже Джамала завжди хотіла бути багатодітною мамою.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?