Яку сумісність має Дан Балан з українськими співачками: Віра Брежнєва була першою в списку, а ви й не знали

Дан Балан кілька років поспіль не вибував з України. Та не лише з Тіною Кароль створював колаборації, але й з іншими українками. Кому з зірок пощастило найбільше?

Тіна Кароль

Про роман між Тіною Кароль та Даном Баланом заговорили у 2019 році, коли їм довелося посісти сусідні тренерські крісла на талант-шоу “Голос країни”. Молдованин неприкрито фліртував з українкою, а та у відповідь мило посміхалася.

Дан Балан та відомі українки

Повірити у нещирість почуттів двох знаменитостей не міг ніхто. Після того було чимало доказів, що зіркові тренери закохалися. Вони співали разом в один мікрофон та обіймалися.

В одному з сезонів на шоу завітала мама артиста Людмила Балан, яка ніжно притискала до себе “невісточку” й співала їй весільних пісень. Публіка щиро вважала, що Дан і Тіна разом. Усі очікували новин про заручини й весілля, але вони не надійшли.

Віра Брежнєва

З’ясувалося, що Дан із багатьма зірками співає дуетом. І навіть серед українок знайшлися для нього обраниці, окрім Тіни. Так, задовго до епопеї з Кароль, артист записав кілька дуетів із дружиною Костянтина Меладзе, зокрема, “Лепестками слез” та “Наше лето”.

Дан Балан та відомі українки

Всі вони дуже чуттєві. Відеоряд теж не обійшовся без обіймів та ніжних доторків. Чуток про роман між виконавцями, напевно, не було лише тому, що Віра на той момент була одружена з композитором, і Костя ретельно контролював увесь творчий процес.

Оксана Муха

Переможниця “Голосу країни 9” була якраз у команді Дана Балана. Артист так захопився талантом заслуженої артистки, що за одну ніч написав пісню “Треба”, яку вони виконали разом у 14 епізоді талант-шоу.

Дан Балан та відомі українки

Причому текст був україномовний. В принципі, Балан здатен писати вірші кількома мовами – румунською, англійською, російською. Спілкування з українками не минуло дарма. Тепер у репертуарі артиста є композиція ще однією мовою. Кліп на Ютуб-каналі Дана набрав майже 30 мільйонів переглядів.

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.