Позитив повідомив про поповнення в родині і не стримує емоцій: хто народився у друга Дорофєєвої і як назвали

34-річний співак Позитив розповів про народження. "Один Факт" розповість прямо зараз, хто саме народився в музиканта і як його назвали. Детальніше читайте нижче.

Музикант Олексій Завгородній, більш відомий в Україні як Позитив – пізно ввечері минулого дня розповів приголомшливу новину. Співак оприлюднив в Stories Instagram власну світлину у синьому медичному одязі і зробив до нього таϵмничий підпис:

Народив!

Ще в минулому році колишній вокаліст гурту “Время і Стекло” розповідав, що перебуваϵ в стосунках, але ані імені дівчини, ані інших її даних не назвав. Невже нова кохана встигла народити Олексію дитину?

Насправді, Позитив ось таким підписом просто привернув увагу до свого нового музичного твору “А може, хочеш?”, премʼϵра якого відбулась на днях. Саме його “народив” Олексій Завгородній.

Музикант Positiff розповів приголомшливу новину: Народив!
Музикант Positiff розповів приголомшливу новину: Народив!

Зворушлива композиція Позитива розповідаϵ слухачам про втрачене кохання і другий шанс, який прохаϵ головний герой кліпу. Музикант Positiff у своїй пісенній творчості завжди надихаϵться особистими історіями. Імовірно, що новий трек як раз і розповідаϵ про складний період у романтичних стосунках?

До знайомства із новою дівчиною, яку Олексій Завгородній зараз приховуϵ від суспільства — співак 8 років перебував в законному шлюбі із Анною Андрійчук. В 2020 році подружжя розійшлося. Як зізнавався потім музикант – це сталось через моральну зраду і листування у соцмережах з іншими дівчатами. Така його поведінка зіпсувала відносини із дружиною.

Можливо, спогади про минуле допомогли Олексію Завгородньому створити новий музичний трек про втрачене кохання, яке прагне до відродження. На думку співака – справжнϵ кохання здатне прокласти шлях до возʼϵднання. Така любов вимагаϵ зусиль з боку обох партнерів, їх готовності прощати та працювати над власними стосунками.
Positiff наголосив, що кохання, яке пройшло через випробування — стаϵ лише міцнішим.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?