Лобода стала на лижі, Федишин висунулася з автівки, Бабкін заплигнув у сніг: зірки радіють зимі немов діти

Деякі знаменитості просто порадувалися першому снігу. Та знайшлися й такі, що влаштували справжнє зимове шоу. От тільки забули нагадати фанам, що повторювати подібне дуже небезпечно.

Ірина Федишин

Співачка проїхалася засніженим лісом на автівці, та була настільки зачарована природною красою, що не втрималася й висунулася майже всім тілом у вікно. Попри доволі складний трюк, Ірина спромоглася посміхнутися й помахати фанам рукою.

Екстремальні зимові розваги зірок

Оскільки Федишин була вбрана в білу шубку й рукавички, підписники Інстаграму сприйняли зірку за справжню Снігуроньку й пообіцяли обов’язково придбати білети на її різдвяні концерти. А тур у знаменитості готується серйозний – спочатку Польща та Чехія, а вже потім чимало міст України.

Сергій Бабкін

Такий екстрім, як влаштувало подружжя Бабкіних, годі повторити. Спочатку Сніжана, вбравшись у купальний костюм, піратську шапочку та протисонцеві окуляри виляглася на лежаку, запорошеному снігом, із коктейлем у руках.

Екстремальні зимові розваги зірок

Потім естафета перейшла до благовірного сміливої жінки. Сергій теж вдягнув купальні причандали – труси, окуляри для підводного плавання та маску й… занурився у сніг. Ще й руками несамовито гріб, удаючи, що пливе.

Світлана Лобода

Ця співачка не продемонструвала жодного екстриму. Натомість подивувати фоловерів Світлані все ж вдалося. Артистка вбралася в чорний обтислий комбінезон із мереживом і вляглася на ліжко, задерши ноги вище голови.

Екстремальні зимові розваги зірок

Фішкою стали лижні черевики й самі лижі, які Лобода навіщось начепила у закритому приміщенні. Зірка не стала нічого пояснювати підписникам Інстаграм-акаунту. Навпаки звернулася до них із проханням придумати підпис до дивакуватої світлини. Перший приз, напевно, мав би отримати комент з одним словом: “Перевзулась”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?