Аліна Гросу вперше за довгий час повернулася до України та замилувала фото з рідними: де зараз артистка

Співачка Аліна Гросу вперше за довгий час приїхала до України зі США, показалась спочатку в Молдові та Чернівцях, а потім і в Києві. Детальніше читайте далі у статті.

Відомо, що приблизно рік тому Аліна Гросу покинула Україну, перебравшись до Сполучених Штатів Америки. Дівчина розпочала там навчатися акторської майстерності. Зірка завжди казала, що в США вона не назавжди, і обов’язково повернеться на Батьківщину.

Аліна Гросу вперше за довгий час повернулася в Україну та показалася на фото з рідними

Так, спочатку виконавиця заінтригувала своїх підписників у соціальній мережі Instagram, опублікувавши сторіз із геотегом “Молдова, Кишинів”. Трохи згодом артистка замилувала підписників знімком із бабусею. який з любов’ю підписала  з купою смайликів-сердечок.

Аліна Гросу повернулася до України і замилувала фото в обіймах сім'ї
Аліна Гросу повернулася до України і замилувала фото в обіймах сім’ї

Вже сьогодні, 24 грудня, – напередодні Святвечора та Різдва, – співачка показалася в сторіз із позначкою “Київ” та вітаннями. Ми ніби передчували, що щось станеться – і вже за дві години на сторінці Аліни з’явилася нова публікація з серією знімків.

Аліна Гросу повернулася до України і замилувала фото в обіймах сім'ї

Гросу, ймовірно, вирішила навідати родину напередодні свят, і потішила передплатників родинними знімками в новорічній обстановці. У підписі до публікації дівчина нахвалювала свою маму – вона “жінка-свято”, “локомотив”, “магніт для прекрасних людей” та просто “любов”. На фото Аліна обнімалася з мамою, старшим братом, молодшим братиком, та, імовірно, племінниками.

Дівчина вчергове нагадала, що сім’я – це святе. Очевидно, що вона дуже скучила за рідними за весь той час, що провела за океаном. Аліна Гросу виглядає дуже щасливою в оточенні рідних. До речі, для фото вона вдягла міні-сукенку від бренду Dior, доповнила образ чорними панчохами та ботильйонами на величезній платформі та масивних підборах. Також Аліна не забула про ніжний макіяж та розкішні локони.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?